Pics | Κράξιμο των οπαδών της Καμπούρ στον Στέφενς επειδή προτίμησε τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απόφαση του νέου τερματοφύλακα του ΟΦΗ να έρθει στην Κρήτη προκάλεσε τις αντιδράσεις των οπαδών του ολλανδικού συλλόγου.

Δεν… κάθισε καλά, από ότι φαίνεται, η απόφαση του Σόνι Στέφενς να απορρίψει την πρόταση της Καμπούρ για ανανέωση του συμβολαίου του, όπως αποκάλυψε χθες και το Voetbal International, με αποτέλεσμα οι οπαδοί του Ολλανδικού συλλόγου να αντιδράσουν με ειρωνικά σχόλια για την έλευση του 30χρονου στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ.

Μάλιστα η είδηση της μεταγραφής του Σόνι Στέφενς στον ΟΦΗ προκάλεσε αρκετά σχόλια στο twitter από οπαδούς της Καμπούρ που ειρωνεύονται τον 30χρονο τερματοφύλακα λόγω της απόφασης του να έρθει στην Ελλάδα και το Ηράκλειο.

“Η αναμονή και η απόρριψη της Καμπούρ από τον Στέφενς τελικά ξεπληρώθηκε πηγαίνοντας να παίξει στα ελληνικά γήπεδα” αναφέρει μια εκ των αναρτήσεων.

Πιο αιχμηρή η επόμενη ανάρτηση για τον Σόνι Στέφενς, δείχνοντας ξεκάθαρα την δυσαρέσκεια των οπαδών της Καμπούρ για την απόρριψη νέας πρότασης από τον Στέφενς: “Δεν υπάρχουν δέντρα που φυτρώνουν χρήματα εκεί. Σκέφτηκα πως επειδή είναι νέος, με οικογένεια θα ήθελε να είναι κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Δύο εβδομάδες ο Κρητικός ήλιος είναι υπέροχος και τελικά πήγε εκεί. Ντροπή σου Σόνι”

Άλλος Ολλανδός σχολιάζοντας την μεταγραφή του Στέφενς στον ΟΦΗ έγραψε πως “αυτά παθαίνεις όταν πιστεύεις πως ξέρεις καλύτερα. Μην λυπάσαι πλέον γι’ αυτό”
 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook