Ο Ντανκερλούι και η top επιλογή για την θέση του δεξιού μπακ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αποκάλυψε χθες το Gentikoule, ο ΟΦΗ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση δεξιού μπακ που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Το Gentikoule μετέφερε χθες το ρεπορτάζ για την άμεση έλευση ενός δεξιού μπακ με τα στοιχεία του μεταγραφικού στόχου του ΟΦΗ να κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό. Δίχως να έχει διαρρεύσει τίποτα απολύτως για το who is who του δεξιού μπακ που ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως αποτελεί την top επιλογή του Γιώργου Σαμαρά για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και την αμυντική τετράδα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να τον “πολιορκεί” προκειμένου να τον φέρει στο Ηράκλειο – σε μια θέση όπου εξαρχής είχε αποφασιστεί να γίνει προσθήκη.

Το αναφέρουμε αυτό γιατί στον ΟΦΗ, όπως είχαμε καταγράψει σε παλιότερα ρεπορτάζ, εξαρχής είχαν ως στόχευση την απόκτηση δύο ακραίων μπακ, ήδη αριστερά καλύφθηκε το κενό με τον Θορνάρινσον, και πλέον είναι θέμα χρόνου να κλείσει και τυπικά η θέση και δεξιά.

Όσον αφορά τώρα τον Νταμίλ Ντανκερλούι το όνομα του οποίου αποκάλυψε την Δευτέρα Ολλανδός δημοσιογράφος, δεν φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή για την οποία αναφερόμαστε παραπάνω. Φαίνεται πως ο Σουριναμέζος δεξιός μπακ που προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά με την Χρόνινγκεν, όντως είναι στην λίστα του ΟΦΗ όπως αναφέρουν και πληροφορίες του Gentikoule που προέρχονται από την Ολλανδία αλλά αυτήν την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν είναι ο παίκτες που αναφέρουμε παραπάνω. Προφανώς και το όνομα του Ντανκερλούι υπάρχει στην λίστα του ΟΦΗ αλλά δεν πρόκειται για την κορυφαία επιλογή του club για την θέση του δεξιού μπακ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook