Οι τρεις “εσωτερικές” προσθήκες είναι οι παίκτες που δεν είχε πέρυσι ο Νιόπλιας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τοράλ, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν έπαιξαν τόσο όσο θα ήθελαν στον ΟΦΗ και δείχνουν με την εικόνα τους γιατί αποτελούν τρεις εσωτερικές μεταγραφές.

Συνηθίζεται τα καλοκαίρια τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω στα νέα πρόσωπα και τις μεταγραφές όμως στην περίπτωση του φετινού ΟΦΗ δεν είναι λάθος και άδικο για τον κόσμο να περιμένει περισσότερα από τρεις παίκτες που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

ΤΖΟΝ ΤΟΡΑΛ

Ο Ισπανός μαέστρος τραυματίστηκε στο προτελευταίο φιλικό που έδωσε ο ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2021 κόντρα στην Βέστερλο. Η θλάση που υπέστη τον περσινό Ιούλιο είχε ως αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι τον Οκτώβριο όταν και έκανε ντεμπούτο στο Αγρίνιο στη νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-1. Ο Ισπανός χαφ έβγαλε σερί το επόμενο πεντάμηνο αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ βγάζοντας μέσα στο γήπεδο δείγματα του πλούσιου ταλέντου του και της μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας του. Φέτος συμμετέχει στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα, ο ίδιος πέραν του ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως λόγω και Μεγιάδο, Νέιρα, δείχνει μέσα στο γήπεδο πως είναι έτοιμος να πάρει μέσα στο γήπεδο την μπαγκέτα του μαέστρου και να δώσει ακόμα περισσότερα στο παιχνίδι του ΟΦΗ.

ΚΟΣΜΑΣ ΤΣΙΛΙΑΝΙΔΗΣ

Για τον “Τσίλια” το είχαμε αναφέρει από την περίοδο της προετοιμασίας του ΟΦΗ στο Όστερμπεεκ. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ έβγαλε την πρώτη του προετοιμασία μετά από τρία χρόνια (!!) και δείχνει πως ο προηγούμενος 1,5 χρόνος αποτελεί παρελθόν για εκείνον. Ήδη η επιστροφή του στην δράση είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Γενάρη και ο ίδιος έδειξε στην Ολλανδία πως μπορεί να επιστρέψει στα υψηλά επίπεδα που τον έμαθε ο κόσμος του ΟΦΗ στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα. Απελευθερωμένος από το άγχος και την πίεση που ένιωθε λόγω του τραυματισμού του, απόλυτα υγιής και πανέτοιμος πνευματικά αποτελεί μια σημαντική εσωτερική μεταγραφή για τον Νίκο Νιόπλια που δεδομένα περιμένει φέτος περισσότερα από εκείνον όπως και ο ίδιος ο “Τσίλια” από τον δικό του εαυτό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ

Ο 24χρονος κεντρικός χαφ του ΟΦΗ έφτασε στο Ηράκλειο την τελευταία μέρα του Γενάρη. Μετά από ένα τρίμηνο προσαρμογής και δίχως να βρει “χώρο” ώστε να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε μια γεμάτη μεσαία γραμμή, δείχνει πλέον απόλυτα εξοικιωμένος στα θέλω του Νίκου Νιόπλια ενώ και ο ίδιος έχει πλέον και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και πίστη στις δυνατότητες του. Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που θεωρείται και είναι έτοιμος, έχοντας την προϋπηρεσία στον Παναθηναϊκό και λογίζεται ως ενδεκαδάτη επιλογή από το Νίκο Νιόπλια. Μέχρι στιγμής, λόγω ελλείψεων επιλογών στα άκρα της επίθεσης, ο Μπουζούκης χρησιμοποιείται ως εξτρέμ με τον τεχνικό του ΟΦΗ να του παρέχει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων ώστε να κινείται και προς τον άξονα όπου και ο ίδιος νιώθει καλύτερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook