Βελτιώνεται συνέχεια – Θετικά δείγματα γραφής από Γιοχού, Ντίκο

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε σοβαρός και βελτιωμένος στον ημιτελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά του Βόλου επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης με το γκολ του Μπουζούκη. Θετική η πρώτη εμφάνιση από Γιοχού και Ντίκο.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια, τους Μαρινάκη, Γιαννούλη, Πασαλίδη και Μπαλογιάννη στην άμυνα. Μπροστά τους, οι Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Μπουζούκης και Τσιλιανίδης.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι και έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα 3 λεπτά με Ριέρα και Γκαρντάφσκι. Στο 19’ ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Γιάννη Μπουζούκη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Τοράλ και στη συνέχεια, αφού ο Αστέρας έχασε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία στο 22’ με τον Καστάνιο, ο ρυθμός έπεσε και το 1-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 με μία ωραία κεφαλιά του Τοράλ στο 51’, ο Παπαδόπουλος όμως απέκρουσε. Ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να κρατάει με σχετική ευκολία το υπέρ του αποτέλεσμα και να προσπαθεί να κάνει κάποια επίθεση.

Στο 65ο λεπτό ο Νιόπλιας θέλησε να αλλάξει εντελώς την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, πραγματοποιώντας επτά αλλαγές και συγκεκριμένα βάζοντας στο παιχνίδι τους Στάικο, Ντουρμισάι, Ουές, Βούρο, Διαμαντή, Καμάου και Γιοχού.

Στο 75’ ο Ντίκο έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του περνώντας στη θέση του σκόρερ Μπουζούκη, και έδειξε από τις πρώτες του κινήσεις ότι είναι ένας πολύ δυναμικός παίκτης που ψάχνει τον τρόπο να γίνει απειλητικός. Ο Ντικό αγωνίστηκε ως εξτρέμ και είχε μάλιστα μία καλή στιγμή φτάνοντας κοντά στο να κάνει το 2-0 για τον ΟΦΗ.

Τα πρώτα στοιχεία του Γιοχού ήταν επίσης θετικά, με τον υψηλόσωμο στόπερ να έχει πολύ καλές τοποθετήσεις και κίνηση με την μπάλα, αλλά και χωρίς. Οι δύο νέοι παίκτες του ΟΦΗ ήταν αρκετά θετικοί στην πρώτη τους, ολιγόλεπτη εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας.

Το 1-0 υπέρ του ΟΦΗ έμεινε έως το φινάλε, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει κι άλλες καλές στιγμές στο ματς.

Μετά τη νίκη του στο σημερινό παιχνίδι, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει το νικητή του Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (09/08), σε ένα παιχνίδι που θα είναι ο τελικός του φιλανθρωπικού τουρνουά του Βόλου. Ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του άλλου ημιτελικού στις 18:45 την Τρίτη, στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Μπείτε στο Live Center του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook