Από τον Απρίλιο στο στόχαστρο του ΟΦΗ ο Θοράρινσον

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Ισλανδός αμυντικός βρίσκεται εδώ και μήνες στο στόχαστρο του ΟΦΗ, που κατάφερε να τον κλείσει τώρα, με τα δικά του οικονομικά δεδομένα.

Παίκτης του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο 30χρονος διεθνής Ισλανδός αμυντικός, Γκούνμουντορ Θοράσινσον που έφτασε σε συμφωνία με την ομάδα.

Ο ΟΦΗ είχε επαφή με τον Θοράρινσον τον Απρίλιο του 2022, όμως δεν έκλεισε η συμφωνία μαζί του τότε, καθώς συζητούσε να πάρει περισσότερα χρήματα σε ευρωπαϊκή ομάδα. Η συμφωνία του με την άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα δεν προχώρησε και έτσι ο ΟΦΗ τον έκλεισε τώρα με τα δικά του οικονομικά δεδομένα.

Ο παίκτης είχε κατακτήσει τον Ιανουάριο του 2022 το πρωτάθλημα στο MLS με τη φανέλα της New York City, κάτι το οποίο τον έκανε να ψάξει ένα καλό συμβόλαιο σε Ευρωπαϊκή ομάδα. Αφού δεν το βρήκε, τον Φεβρουάριο υπέγραψε στην Άαλμποργκ προκειμένου να μην μείνει ανενεργός και πλέον, ως ελεύθερος έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ΟΦΗ περίμενε για την υπόθεση του Θοράρινσον, έχοντάς τον στο στόχαστρο από τον Απρίλιο, και η αναμονή άξιζε γιατί εν τέλει τον έκλεισε με τα δικά του οικονομικά δεδομένα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook