Πως η οικογενειακή τραγουδία του Μπάουμαν έστειλε τον Επασί στην Αbha Club!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια εβδομάδα νωρίτερα η Abha Club είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Ελβετού τερματοφύλακα που ωστόσο αποτελεί παρελθόν από τους Σαουδάραβες λόγω μιας απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας ανοίγοντας τον δρόμο για την μεταγραφή του Ντέιβις Επασί.

Είναι από τα παιχνίδια της μοίρας που πολλές φορές αλλιώς προγραμματίζεις την ζωή σου και αλλιώς καταλήγει. Το ίδιο μπορούμε να πούμε ότι συνέβη με την περίπτωση του Ελβετού τερματοφύλακα Νοάμ Μπάουμαν ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Λουγκάνο και στις 30 Ιουλίου η Abha Club ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του με τον ίδιο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

 

Μέχρι και το τελευταίο 10ημερο η ομάδα από την Σαουδική Αραβία πίεζε τον ΟΦΗ με συνεχόμενες προτάσεις που έπεφταν σε τοίχο με αποτέλεσμα η Abha Club να καταλήξει στον Μπάουμαν όταν και στις 30 Ιουλίου ανακοίνωσε την μεταγραφή του.

Ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν ήταν γραφτό του Ελβετού τερματοφύλακα να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία καθώς λίγα 24ωρα μετά έζησε μια ανείπωτη τραγωδία καθώς, όπως αναφέρουν και ΜΜΕ της Ελβετίας, έφυγε από την ζωή το παιδί της οικογένειας μόλις τριών χρόνων. Αυτή η οικογενειακή τραγωδία επηρεάσε, όπως ήταν αναμενόμενο, την απόφαση του Νόαμ Μπάουμαν που ενημέρωσε την προηγούμενη Κυριακή με Δευτέρα πως δεν πρόκειται να πάει στην Σαουδική Αραβία ζητώντας την άμεση λύση του συμβολαίου του με την Abha Club.

Αμέσως οι Σαουδάραβες και αφού είχαν αφήσει στην άκρη την υπόθεση του Ντέιβις Επασί, προχώρησαν σε νέα επίσημη πρόταση προς τον ΟΦΗ ανεβάζοντας κατά πολύ τα χρήματα που προσέφεραν για την απόκτηση του Καμερουνέζου γκολκίπερ.

Τελικώς και υπό την πίεση του χρόνου και αφού δεν ήταν ο ΟΦΗ εκείνος που βιαζόταν αλλά η Αbha Club κατέθεσε την τέταρτη και τελευταία πρόταση ανοίγοντας τον δρόμο για την μετακόμιση του Ντέιβις Επασί στην Σαουδική Αραβία καθώς ο σύλλογος από την αραβική χώρα βρισκόταν στην Αυστρία για το βασικό στάδιοτης προετοιμασίας του έχοντας μόνο έναν τερματοφύλακα στο ρόστερ του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook