Επιβεβαιώνεται οτι αποχωρεί ο Επασί

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η ομάδα από την Σαουδική Αραβία έχει κάνει μία νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση στον ΟΦΗ, που σχεδόν εξαγοράζει την ρήτρα του Καμερουνέζου κίπερ και ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Κρητικής ΠΑΕ, η οποία βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον αντικαταστάτη του, επιβεβαιώνοντας το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς”.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς”, επιβεβαιώνεται με τον Ντεβίς Επασί να βρίσκεται προ της εξόδου από τον ΟΦΗ.

Η Κρητική ομάδα έλαβε νέα πολύ βελτιωμένη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού (την ίδια που έκανε τις τρεις προηγούμενες) για την απόκτηση του Καμερουνέζουν πορτιέρε και πλέον οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία για την μεταγραφή του παίκτη.

Η πρόταση είναι σχεδόν εξαγορά της ρήτρας, άρα εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της Κρητικής ομάδας για έναν τερματοφύλακα, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι ως ελεύθερος και μέσω του ΟΦΗ κάνει μεταγραφή στο εξωτερικό.

Να θυμίσουμε οτι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και καλύπτονται οι οικονομικές απαιτήσεις  της ομάδας, οπότε ο ΟΦΗ μόνο να κερδίσει έχει από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Φυσικά, αν ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Επασί, η θέση του θα καλυφθεί άμεσα αφού ήδη ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τερματοφύλακα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook