Tα φιλικά και επίσημα ματς του ΟΦΗ τον Αύγουστο

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τρία φιλικά και δυο επίσημα ματς είναι προγραμματισμένο να δώσει ο ΟΦΗ τον τρέχοντα μήνα.

Ο ΟΦΗ θα δώσει τα πρώτα του φιλικά στην Ελλάδα, στον Βόλο, αφού την Κυριακή (7/8) θα παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης (18.45) στο “Πανθεσσαλικό” στην πρώτη μέρα του Τουρνουά του Βόλου. Ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα θα ακολουθήσει το δεύτερο ματς στην πόλη της Μαγνησίας, την Τρίτη 9 Αυγούστου. Αν έχει χάσει το ματς της Κυριακής θα παίξει στις 18:45 στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, με τον ηττημένο του Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα, αν έχει κερδίσει θα παίξει στον Τελικό του Τουρνουά με τον  νικητή της παραπάνω αναμέτρησης (21:00 στο Πανθεσσαλικό).

Στην συνέχεια, θα επιστρέψει στην Κρήτη και θα αντιμετωπίσει την Επισκοπή στο «Γεντί Κουλέ» στις 13 Αυγούστου, στην πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα γίνει κανονικά με φιλάθλους στις εξέδρες, θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγουν και απλά εισιτήρια με τιμή 5 ευρώ στις θύρες 1-4-5 και 10 ευρώ στις υπόλοιπες θύρες.

Και φτάνουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος, όπου ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 20.00.

Το τελευταίο επίσημο ματς για την Κρητική ομάδα τον Αύγουστο, είναι με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο (27 ή 28/8) στο Ηράκλειο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook