Video | Ντουρμισάι: «Πιστεύουμε για μία καλή χρονιά φέτος – Δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε κατά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά και τη νέα σεζόν.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι παραχώρησε δηλώσεις στην επιστροφή του ΟΦΗ από την Ολλανδία, τονίζοντας πως η ομάδα θα είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσα είπε ο επιθετικός του ΟΦΗ:

Για την προετοιμασία του ΟΦΗ στην Ολλανδία: «Πιστεύω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά από εκεί και πέρα περιμένουμε να κάνουμε και κάποια μεταγραφή, και πιστεύουμε για το καλύτερο για μια καλή χρονιά φέτος. Πάνω από όλα να έχουμε την υγεία και πιστεύω ότι όλα θα έρθουν».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Μέχρι στιγμής έχουμε άλλες είκοσι μέρες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε ακόμα κάποιες μέρες, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι 100% αλλά πιστεύω όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είμαστε».

Για το φιλικό τουρνουά του Βόλου: «Πιστεύω ότι όσο φτάνουμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τα παιχνίδια θα πρέπει να είναι πιο δυνατά. Εμείς θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι και πιστεύω ότι είναι πιο σημαντικά αυτά τα φιλικά παρά αυτά που έχουμε κάνει με τις ξένες ομάδες που ήταν πιο έτοιμες σε σύγκριση με εμάς».

Δείτε το βίντεο του Gentikoule με τις δηλώσεις του Φιορίν Ντουρμισάι:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook