Τον περιμένει πολύ δουλειά στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 στο τελευταίο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους από την Γκόου Αχέντ Ίγκλς και πλέον τον περιμένει πολύ δουλειά με την επιστροφή στο Ηράκλειο, ενώ για ακόμα ένα παιχνίδι αποδείχθηκε ότι χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τους Επασί, Μαρινάκη, Ουές, Γιαννούλη, Διαμαντής, Στάικο, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκη, Τσιλιανίδη και Φαν Ντάινεν. Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, πραγματοποιώντας αρκετά λάθη μέσα σε λίγα λεπτά και έχοντας ένα εφιαλτικό τρίλεπτο όπου δέχθηκε δύο γκολ.

Ο Στόκερς εκμεταλλεύτηκε ένα σημαντικό λάθος του Ουές στο 12’ και έκανε το 1-0, ενώ τρία λεπτά μετά, στο 15’ ο Λίντμπεργκ με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τους Ολλανδούς. Το έργο του ΟΦΗ να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα έγινε ακόμα δυσκολότερο στο 32’, με τον Φοντάν να κάνει το 3-0 με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τέσσερις αλλαγές. Συγκεκριμένα μπήκαν ο Πασαλίδης αντί του Διαμαντή, ο Καμάου αντί του Φαν Ντάινεν, ο Μεγιάδο αντί του Στάικου και ο Νέιρα στη θέση του Ντιουσέ. Οι Ολλανδοί πέτυχαν και τέταρτο τέρμα στο 50’ με τον Κάιπερς και ο ΟΦΗ στη συνέχεια άλλαξε λίγο την εικόνα του, με το Νέιρα να βοηθάει επιθετικά.

Ο Όμιλος έχασε 4-5 καλές ευκαιρίες στο διάστημα 60’ με 65’ και στο 70’ πέτυχε το γκολ που φαινόταν ότι με βάση την εικόνα του στο τελευταίο δεκάλεπτο θα σκόραρε. Ο Νέιρα μείωσε σε 4-1 με πλασέ, έπειτα από ωραία ενέργεια του Τοράλ. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια του αγώνα, με αποτέλεσμα το 4-1 να μένει έως το φινάλε της αναμέτρησης.

Μπείτε στο Live Center του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook