Μεγάλη βελτίωση από τον ΟΦΗ, νίκησε τη Φίτεσε με ένα εξαιρετικό 60λεπτο

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός για 60 λεπτά κόντρα στην Φίτεσε, πέτυχε δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά με Τσιλιανίδη και Ντιουσέ και παρότι αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νέιρα, πήρε τη νίκη με 2-1.

Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε την πιο έτοιμη Φίτεσε στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδιαίτερα «γεμάτο» από ευκαιρίες, με τον ΟΦΗ να μην απειλείται και τον Ουές να κάνει ένα καλό σουτ που έφυγε άουτ στο 20’.

Στο 13’ ο Ντουρμισάι ένιωσε ενόχληση στον μηρό και έγινε αλλαγή, με τον Φαν Ντάινεν να περνάει στη θέση του. Στο 41’ έγινε μία φάση που άλλαξε τη ροή του αγώνα, καθώς ο Νέιρα δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα, «απάντησε» και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε τον ΟΦΗ με 10 παίκτες.

Ο ΟΦΗ μπήκε με τρομερό τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο, με ανοίγοντας το σκορ στο 48’ με τον Τσιλιανίδη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα μετά από μία εξαιρετική ενέργεια του Φαν Ντάινεν. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντιουσέ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ για να κάνει το 2-0, με τον Τσιλιανίδη να γίνεται από εκτελεστής, δημιουργός και να του δίνει την ασίστ.

Η Φίτεσε απείλησε για πρώτη φορά μετά το 60’, ενδεικτικό της καλής εικόνας του ΟΦΗ ακόμα και με δέκα παίκτες. Οι Ολλανδοί ανέβασαν την απόδοσή τους στα επόμενα λεπτά, όπως ήταν αναμενόμενο και άρχισαν να απειλούν, αλλά και να παίζουν σκληρά, με τον διαιτητή να είναι αρκετά ανεκτικός στα μαρκαρίσματά τους.

Στο 73’ ο Φρέντρικσεν πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ και μείωσε σε 2-1 για τους Ολλανδούς. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον ΟΦΗ να παίρνει μία σημαντική, για ψυχολογικούς λόγους νίκη.

Μπείτε στο Live Center του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook