Μπούσης: “Θέλουμε να μπούμε στα play offs – Γεννήθηκα νικητής και θα πεθάνω νικητής”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιχάλης Μπούσης με δηλώσεις του στην Cosmote Tv αναφέρθηκε στον στόχο του ΟΦΗ, ανυπομονεί να επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” και έδωσε ραντεβού για τη νέα χρονιά.

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ έδωσε το παρόν στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος και μετά την ολοκλήρωση της μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού: “Εύχομαι σε όλους ένα καλό πρωτάθλημα. Χτυπήσαμε την πόρτα, εύχομαι φέτος να μπούμε γερά στην εξάδα. Ο κορωνοϊός μας πείραξε όλους. Μας έκοψε τα πόδια. Εύχομαι σε όλους να είναι υγιείς, να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και να το ευχαριστηθεί. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, έχουμε καλό προπονητή και καλό σταφ και θα τους στηρίξουμε όλους για να είναι οι παίκτες έτοιμοι να παίζουν κάθε σαββατοκύριακο. Γεννήθηκα νικητής και θα πεθάνω νικητής”.

Δηλώσεις στην Cosmote Tv έκανε και ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Δημήτρης Μπούσης που τόνισε από την πλευρά του: “Ανυπομονώ για τη νέα χρονιά, ο πατέρας μου είναι το είδωλο μου, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά τη νέα χρονιά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook