Κλείνει κεντρικό αμυντικό ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule κλείνει μέσα στα επόμενα 24ωρα και το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ που βρίσκεται πολύ κοντά σε ξένο κεντρικό αμυντικό.

Κοντά στην δεύτερη μεταγραφή βρίσκεται ο ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule μέσα στα επόμενα 24ωρα πρόκειται να έρθει ακόμα μια προσθήκη μετά από εκείνη του Ασάν Ντιουσέ. Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ξένο κεντρικό αμυντικό την περίπτωση του οποίου παλεύουν στην ομάδα εδώ και αρκετό καιρό. Πρόκειται για μια από τις περιπτώσεις των μεταγραφικών στόχων που βρίσκονται σε επαφές εδώ και αρκετό καιρό και όλα δείχνουν πως θα έχει happy end.

Πρόκειται για παίκτη που τα προηγούμενα χρόνια είχε γεμάτες χρονιές, σε συμμετοχές, και έρχεται να δώσει ύψος και δυναμική στο κέντρο της άμυνας.

Ο κεντρικός αμυντικός είναι μια από τις παράλληλες περιπτώσεις υποψήφιων μεταγραφικών στόχων που “δουλεύουν” στον ΟΦΗ και από την στιγμή που η υπόθεση του είχε αίσιο τέλος αποφάσισαν να την προχωρήσουν μιας και δεδομένα υπάρχει ανάγκη για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα πλαισιώσει Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη και Πασαλίδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook