Νικηφόρο το φιλικό «τεστ» με την Εξέλσιορ Μάασλουις

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 της Εξέλσιορ Μάασλουις με το γκολ του Μάικ Φαν Ντάινεν και σημείωσε την πρώτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ο ΟΦΗ αντιμετώπισε την Εξέλσιορ Μάασλουις που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Ολλανδίας, μετά την ματαίωση του φιλικού με τη Χέρακλες. Η ομάδα του Ηρακλείου φόρεσε για πρώτη φορά την 2η, ολόμαυρη εμφάνισή της.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με τους: Μανδά, Μαρινάκη, Ουές, Διαμαντή, Πασαλίδη, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκη, Καμάου και Ντουρμισάι. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όπως ήταν αναμενόμενο, όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Οι δύο καλύτερες στιγμές για τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν το πολύ όμορφο σουτ του Μπουζούκη στο 29’ το οποίο ο Μποκς απέκρουσε εντυπωσιακά, αλλά και το δοκάρι του Ντουρμισάι στο 42’ μετά από το σουτ του επιθετικού του Ομίλου. Ο ΟΦΗ έχασε μάλιστα αρκετές ευκαιρίες στα τελευταία 5 με 10 λεπτά του πρώτου «μέρους».

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τεχνικός του ΟΦΗ πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές. Συγκεκριμένα, στο ματς πέρασαν οι Πόμπι, Στάικος, Φαν Ντάινεν και Σηφάκης στις θέσεις των Μαρινάκη, Μεγιάδο, Ντουρμισάι και Μανδά. Οι αντίπαλοι ανέβασαν τις γραμμές τους, προσπάθησαν να απειλήσουν και στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο.

Γιαννούλης, Αποστολάκης και Μπαλογιάννης μπήκαν λίγο μετά το 60’ στις θέσεις των Νέιρα, Διαμαντή και Καμάου, με το Νιόπλια να πραγματοποιεί δοκιμές στο σχήμα της ομάδας. Το νικητήριο γκολ για τον ΟΦΗ πέτυχε ο Μάικ Φαν Ντάινεν στο 80ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Πόμπι έκανε την κεφαλιά «ψαράκι» και έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ.

Μπείτε στο Live Center του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook