Video | Ντε Γκούζμαν: “Ήθελα να γυρίσω Ολλανδία, ο ΟΦΗ έχει ένα ξεχωριστό πλάνο για το ποδόσφαιρο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Tζόναθαν Ντε Γκούζμαν στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σπάρτα Ρότερνταμ ερωτήθηκε και για την παρουσία του στον ΟΦΗ.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Σπάρτα Ρότερνταμ, ο πρώην, πλέον, παίκτης του ΟΦΗ ερωτήθηκε και για την εμπειρία του στην Ελλάδα και την Κρήτη τονίζοντας ότι είχε κλείσει ο κύκλος του στον σύλλογο. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία του ΟΦΗ τονίζοντας πως “στην Κρήτη ήταν ωραία αυτά τα δύο χρόνια, το club έχει ένα ξεχωριστό πλάνο για το ποδόσφαιρο. Συζητούσα με τον Γιάννη Σαμαρά και θέλει να περάσει στον ΟΦΗ την ολλανδική φιλοσοφία. Πιστεύω πως είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος μου και αναζητούσα μια νέα περιπέτεια στην Ολλανδία”.

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ, ο πολύπειρος κεντρικός χαφ επέστρεψε στην πατρίδα του και το αγαπημένο του Ρότερνταμ όπου πλέον θα φοράει την φανέλα της τοπικής Σπάρτα. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν αναφέρθηκε στην επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του: “Ήθελα να επιστρέψω στην Ολλανδία, είχα πολύ καλές επαφές με το τεχνικό team και έτσι πήρα την απόφαση να γυρίσω. Νιώθω να επιστρέφω σπίτι μου, βέβαια είμαι λίγο μεγαλύτερος μετά από 12 χρόνια. Είμαι πολύ φιλόδοξος και θέλω να το ευχαριστηθώ μαζί με την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook