Μαρινάκης: «Να θέσουμε ακόμα ψηλότερους στόχους»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Νίκος Μαρινάκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV, όπου μίλησε για την προετοιμασία του ΟΦΗ, τους στόχους της νέας σεζόν, αλλά και τον άτυχο Φρίξο Γρίβα.

«Πάντα έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική η ομάδα έχει δουλέψει αρκετά θέλει ακόμα περισσότερη δουλειά για να θέσουμε ακόμα ψηλότερους στόχους από πέρυσι» είπε αρχικά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Στη συνέχεια τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: «Ακόμα και οι καλύτερες ομάδες βελτιώνονται και εμείς κρατάμε την ταυτότητα μας. Θέλουμε την μπάλα να είμαστε πιεστικοί και να βελτιώσουμε όλα τα κομμάτια της ομάδας».

Ο Νίκος Μαρινάκης αναφέρθηκε και στα προβλήματα σε σχέση με πέρυσι, αλλά και τον Γρίβα: «Σε σχέση με πέρυσι υπάρχουν λιγότερα προβλήματα. Δυστυχώς η ατυχία χτύπησε τον Φροίξο εμείς οι φίλοι και συμπαίκτες του ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Σε σχέση με πέρυσι είμαστε καλύτερα και να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος».

Για τους νέους παίκτες του ΟΦΗ: ‘Βλέπω τα παιδιά σαν να είναι χρόνια εδώ. Είναι καλά παιδιά και καλοί παίκτες και εμείς βοηθάμε όποιον παίκτη έρχεται να προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook