Νιόπλιας στον Athletic: «Μπήκε καλά ο Ντιουσέ – Θελουμε άλλους τέσσερις παίκτες ανάλογου επιπεδου»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 μετά το φιλικό με την Ουτρέχτη, τονίζοντας ότι η ομάδα περιμένει μεταγραφικές κινήσεις. Τι είπε για Ντιουσέ.

Στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή μίλησε ο προπονητής του ΟΦΗ αμέσως μετά το φινάλε του φιλικού της ομάδας με την Ουτρέχτη, όπου ο Όμιλος ηττήθηκε με 4-0.

«Ξεκινήσαμε με προβλήματα την προετοιμασία μας, είχαμε κρούσματα κορωνοϊού. Ήταν η πρώτη φορά που παίζουμε σε μεγάλο γήπεδο από την έναρξη της προετοιμασίας. Η πιο δυνατή μας προπόνηση ήταν χθες. Εκείνοι παίζουν εδώ και 15 ημέρες, έχουν χτίσει την ομάδα τους. Μας έτρεξαν πολύ, μας κούρασαν, σκόραραν και αρκετά γκολ. Έχουν κλειστό ρόστερ, εμείς ακόμα το φτιάχνουμε» ήταν το πρώτο του σχόλιο αναφορικά με το παιχνίδι.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε και στον Ντιουσέ που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση που χρειάζεται ο ΟΦΗ: «Πάντα υπάρχουν θετικά από ένα παιχνίδι. Είδαμε ότι μπήκε καλά η νέα μας μεταγραφή. Θέλουμε τέτοιους παίκτες για να ανέβει η ομάδα στο περσινό επίπεδο που ήταν καλό. Θελουμε άλλους τέσσερις παίκτες ανάλογου επιπέδου. Πρέπει να κάνουμε μεταγραφές, δεν μπορούμε να πάμε με άλλη λογική. Μιλήσαμε με τη διοίκηση όταν τελείωσε το πρωτάθλημα και είπαμε τι θέλουμε. Περιμένουμε την ενίσχυση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook