Ξεμούδιασμα και έχει δουλειά μπροστά του

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 4-0 από την Ουτρέχτη στο πρώτο του φιλικό στην Ολλανδία, δείχνοντας ότι έχει ακόμα δουλειά μπροστά του.

Στο πρώτο φιλικό του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν, ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον Επασί κάτω από τα δοκάρια, με τους Μαρινάκη, Γιαννούλη, Πασαλίδη και Μπαλογιάννη να βρίσκονται από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Στον χώρο του κέντρου ξεκίνησαν οι Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν και Νέιρα, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν από το ξεκίνημα του αγώνα οι Τσιλιανίδης, Καμάου και Ντουρμισάι.

Από την άλλη, η Ουτρέχτη ξεκίνησε με τον Βασίλη Μπάρκα και τον Τάσο Δουβίκα στο αρχικό της σχήμα.

Η Ουτρέχτη ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, δείχνοντας ότι είναι πιο έτοιμη σε σχέση με τον ΟΦΗ, που έδινε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι. Ο Τάσος Δουβίκας έκανε το 1-0 στο 9ο λεπτό, όταν μετά από λάθος του Πασαλίδη «νίκησε» τον Επασί με διαγώνιο σουτ. Οι Ολλανδοί ήταν πιο απειλητικοί από τον ΟΦΗ, που είχε τον Τσιλιανίδη σε καλή μέρα και ορεξάτο.

Ο Σίλα σημάδεψε το δοκάρι στο 21’ και οκτώ λεπτά αργότερα, στο 29’, η Ουτρέχτη έκανε το 2-0 με σκόρερ τον Φέερμαν που επέμεινε σε μία φάση που οι παίκτες του ΟΦΗ δεν απομάκρυναν, και σκόραρε από κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με οκτώ παρατάσσοντας την εξής ενδεκάδα: Σωτηρίου, Πόμπι, Γιαννούλης, Διαμαντής, Ουές, Ντε Γκουζμαν, Τοράλ, Ντιουσέ, Τσιλιανίδης, Μπουζούκης, Φαν Ντάινεν, με τους Ντιουσέ και Πόμπι να αγωνίζονται για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ και τον Ουές να παίζει αριστερό μπακ.

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, με το μόνο που άλλαξε να είναι το σκορ, με τον Ρένταν να κάνει το 3-0 στο 79’ μετά από λάθος του Διαμαντή και το 4-0 στο 90’, διαμορφώνοντας ένα βαρύ σκορ για τον ΟΦΗ. Ο Ντιουσέ έδειξε τα πρώτα του, θετικά στοιχεία με τη φανέλα του ΟΦΗ, ενώ το ντεμπούτο του έκανε και ο νεαρός Αποστολάκης που μπήκε στη θέση του Τσιλιανίδη στο 75ο λεπτό.

Δείτε ξανά τον αγώνα:

Μπείτε στο Live Center του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook