Οι λεπτομέρειες για την αναβίωση του τελικού ΟΦΗ – Ηρακλής (1987)

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Όλα έτοιμα για το Παγκρήτιο Beach Soccer Festival στον Καρτερό (21-24 Ιουλίου) με κορύφωση την αναβίωση του τελικού του Κυπέλλου, ΟΦΗ – Ηρακλής το ‘87. Την ΠΑΕ ΟΦΗ στην σημερινή (18/7) συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της, Ηλίας Πουρσανίδης, ενώ ο εκπρόσωπος του σωματείου «Ευγένιος Γκέραρντ» Μανώλης Παπαδάκης, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του αγώνα που θα… ξυπνήσει μνήμες!

Το 4ήμερο Παγκρήτιο Festival Beach Soccer, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, συνδιοργανώνεται από όλη την οικογένεια του ΟΦΗ (Ερασιτέχνης, Παλαίμαχοι και υποστήριξη της ΠΑΕ), του αθλητικού Συλλόγου «Ευγένιος Γκέραρντ» και φυσικά του ΕΑΚ Ηρακλείου και της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

Στην σημερινή (18/7) συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο, που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 21 Ιουλίου έως και την Κυριακή 24 Ιουλίου στο Karteros Beach Sports Center, δόθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της, Ηλίας Πουρσανίδης:

“Όταν μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε η απάντηση ήταν εύκολη. Ο ΟΦΗ είναι ενιαίος και αδιαίρετος.

Οι αξίες του ποδοσφαίρου είναι κοινές και ως ΠΑΕ θα είμαστε δίπλα σε οποιαδήποτε εκδήλωση έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα ( τα έσοδα θα δοθούν στην “Ηλιαχτίδα”).

Μπράβο στον Ηρακλή, που αν και ήταν ο ηττημένος του Τελικού και σίγουρα δεν του ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις ο Τελικός, δέχθηκε να έρθει και να θυμηθούμε τα παλιά.

Στον Ηρακλή έχω αγωνιστεί και εκεί βρέθηκα και πάλι με τον Ευγένιο Γκέραρντ”!

Ο εκπρόσωπος του σωματείου «Ευγένιος Γκέραρντ» Μανώλης Παπαδάκης, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του αγώνα που θα… ξυπνήσει μνήμες!

Ο αγώνας μεταξύ ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και του Ηρακλή, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί πριν από 35 χρόνια, το 1987, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/7) το βράδυ, ενώ θα προβληθεί και το σχετικό εορταστικό ντοκιμαντέρ της Κυπελλούχου ΠΑΕ ΟΦΗ.

Από πλευράς παλαίμαχων Ηρακλή θα αγωνιστούν οι Σάββας Κωφίδης, Χρήστος Ζίφκας, Φώτης Γκιζέλης, Τάσος Λευκόπουλος, Σάκης Αναστασιάδης, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο Φώτη Θέο και μέλη του ΔΣ του σωματείου της Θεσσαλονίκης. Δεν θα αγωνιστεί τελικά ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ενώ η σύνθεση των παλαίμαχων του ΟΦΗ θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες!

Σε ερώτηση του GENTIKOULE για το αν υπάρχει σκέψη της ΠΑΕ να γίνει ένα αντίστοιχο ματς των δύο ομάδων στο… χορτάρι η απάντηση από τον Ηλία Πουρσανίδη ήταν αρνητική.

“Μας καλύπτει αυτό το ματς, άλλωστε έχουμε τιμήσει την μέρα με εορταστικό ντοκιμαντέρ, που προβάλλαμε πέρυσι στο κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης”.

Δεν έχουμε κάποια σκέψη αυτή την στιγμή, για οτιδήποτε άλλο σχετικά με αυτό το ιστορικό ματς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook