Η απόλυτη ψυχραιμία από Νιόπλια, Σαμαρά για τα μεταγραφικά του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί να έχουμε φτάσει αισίως στις 17 του Ιούλη και ο ΟΦΗ να έχει ανακοινώσει μόλις έναν ποδοσφαιριστή όμως προπονητής και διευθυντής ποδοσφαίρου αντιμετωπίζουν την κατάσταση με απόλυτη ηρεμία.

Υπό άλλες συνθήκες και ενώ είμαστε σχεδόν έναν μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα μπορούσε να καταγραφεί και μια μουρμούρα για την καθυστερημένη ένταξη άλλων ποδοσφαιριστών. Και πράγματι, για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχει καθυστέρηση στο θέμα των μεταγραφών με τα κενά μεσοεπιθετικά να φωνάζουν. Όμως λένε στην περίπτωση του ΟΦΗ ταιριάζει γάντι η παροιμία, τουλάχιστον εντός του club: “Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος”.

Στο Όστερμπεκ επικρατεί η απόλυτη ηρεμία και ψυχραιμία. Τόσο από την πλευρά του Γιάννη Σαμαρά, όσο και από εκείνη του Νίκου Νιόπλια βγαίνει μια ηρεμία για τις επόμενες κινήσεις. Προφανώς και εντός του club γνωρίζουν τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών με τις οποίες βρίσκονται στον ΟΦΗ στις τελικές συζητήσεις και δίχως να διαρρέουν τα ονόματα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Προφανώς πως τόσο ο Γιάννης Σαμαράς, όσο και ο Νίκος Νιόπλιας ξέρουν τις κατευθύνησεις στις οποίες κινείται το club και που μέχρι τώρα δεν έχουν βγει προς τα έξω λεπτομέρειες που δουλεύονται πίσω από τις κουρτίνες.

Τώρα αν το παιχνίδι υπομονής που παίζουν στον ΟΦΗ, θα τους δικαιώσει στο τέλος και θα δούμε περιπτώσεις παικτών αναλόγου επιπέδου και βιογραφικού με αυτό του Ντιουσέ, είναι θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσει. Ίσως αυτή η υπομονή και η ηρεμία με την οποία αντιμετωπίζουν την κατάσταση οι επικεφαλής, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι και προάγγελος θετικών εξελίξεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook