Καραβέλα για την κατοχή της μπάλας: “Το είχαμε πέρυσι, το χάσαμε στο τέλος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την πρώτη μέρα της παρουσίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία οι οδηγίες του Νίκου Νιόπλια και των συνεργατών του είχαν να κάνουν με την κατοχή της μπάλας.

Ένας εκ των άμεσων συνεργατών του τεχνικού του ΟΦΗ, ο Πορτογάλος Πέδρο Καραβέλα έχει άμεση και ιδιαίτερη επιδραστικότητα στο καθημερινό κομμάτι της τακτικής της ομάδας.

Το πρωί του Σαββάτου ο Πορτογάλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι που αφορά την κατοχή της μπάλας και η πραγματικότητα είναι πως ο ΟΦΗ είναι μια από τις ελάχιστες ομάδες που θέλει να την έχει στην κατοχή της, όπως είχε πει αρκετές φορές και ο Νίκος Νιόπλιας κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς. Όπως χαρακτηριστικά έλεγε και ο Νιόπλιας “μας αρέσει να έχουμε εμείς την μπάλα και να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για επιθέσεις”.

Ο Πέδρο Καραβέλα κατά την διάρκεια των ασκήσεων της πρωινής προπόνησης αναφέρθηκε και στην προηγούμενη σεζόν αλλά και με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο είπε στους παίκτες: “Πέρυσι είχαμε εμείς την μπάλα και την κατοχή στην μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς όμως το χάσαμε στο τέλος. Θέλω να έχουμε εμείς την γ@@#μημένη την μπάλα”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook