Ο απόηχος της μεταγραφής του Ντιουσέ σε Ιταλία, Γαλλία

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Η είδηση της μεταγραφής του Ασάν Ντουσέ στον ΟΦΗ έκανε τον… γύρο της Ευρώπης και όχι μόνο, με τα αθλητικά μέσα πολλών χωρών να την προβάλλουν.

Ο Ντιουσέ αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ για το φετινό καλοκαίρι και σίγουρα δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη. Πιο συγκεκριμένα, ειδησεογραφικά μέσα στην Γαλλία, την Ιταλία, την Σενεγάλη αλλά και την Τουρκία δημοσίευσαν ρεπορτάζ πριν και μετά από την ανανέωσή του μέσου από τον ΟΦΗ.

Την μεγαλύτερη εντύπωση κυρίως στα μέσα της Γαλλίας έκανε το γεγονός ότι ο Ντιουσέ, διεθνής Σενεγαλέζος παίκτης με συμμετοχές στην Ligue 1 και τη Serie A επέλεξε σε μία πολύ καλή ηλικία (25) να έρθει στην Ελλάδα και την Κρήτη για να δείξει το ταλέντο του.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για την μεταγραφή του από την Έμπολι στην Σεντ Ετιέν το 2017 για 5 εκατομμύρια ευρώ αλλά και οι δανεισμοί που ακολούθησαν σε Κιέβο Βερόνα και Ανκαραγκιουτσού. Γίνεται επίσης αναφορά στο πόσο αγαπητός χαρακτήρας είναι στα αποδυτήρια ο Ντιουσέ, ενώ στα Γαλλικά μέσα αναφέρεται και ο Στάθης Ταυλαρίδης, ως ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον ΟΦΗ και την πρώην ομάδα του Σενεγαλέζου μέσου, τη Σεντ Ετιέν, καθώς έχει αγωνιστεί και στις δύο στο παρελθόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook