Ο ανανεωμένος, ΥΓΙΗΣ και πανέτοιμος Κοσμάς Τσιλιανίδης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η πρώτη προετοιμασία του Κοσμά Τσιλιανίδη μετά από 3 (!!) χρόνια τον βρίσκει στο γήπεδο πανέτοιμο και αποφασισμένο για τη νέα χρονιά.

Πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 2019 όταν και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, στην πρώτη του χρονιά στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ για να θυμηθούμε πότε ο “Τσίλια” έκανε την τελευταία του, κανονική, προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα. Τον Μάιο του 2020 τραυματίστηκε, σε ένα συμβάν που τον έφερε πολύ πίσω και ενώ βρισκόταν προ των πυλών της Εθνικής ομάδας με αποτέλεσμα να χάσει την χρονιά ενώ ούτε πέρυσι βρέθηκε στην Ολλανδία.

Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν για τον Κοσμά Τσιλιανίδη που εδώ και αρκετούς μήνες έχει επιστρέψει στην εποχή της κανονικότητας και φέτος όλοι ποντάρουν εντός του ΟΦΗ στον γνωστό και κανονικό “Τσίλια”. Στα 28 του χρόνια είναι έτοιμος για την πιο ώριμη και καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Ο σοβαρός τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε για 1,5 χρόνο ανήκει οριστικά στο παρελθόν και το δείχνει και ο ίδιος μέσα στο γήπεδο. Από το πρώτο λεπτό της παρουσίας στην Ολλανδία δείχνει και ο ίδιος πως είναι πανέτοιμος, είναι στην φάση που μπορεί να κάνει μια εξαιρετική χρονιά και ο Νίκος Νιόπλιας ποντάρει πάρα πολλά στον “Τσίλια”.

Ο ίδιος δείχνει ότι είναι καλά, άλλωστε από τον Φλεβάρη και μετά όταν και επέστρεψε σε φουλ δράση έδειξε ότι είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο και το γνωρίζει και ο ίδιος πως η επόμενη χρονιά είναι η χρονιά που μπορεί να τον επαναφέρει στα επίπεδα εκείνης της 20119 – 2020 όταν πραγματοποίησε την καλύτερη της καριέρας του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook