Η πρώτη ακτινογραφία του Ασούν Ντιουσέ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σενεγαλέζος μπήκε φουριόζος στην προετοιμασία και το Gentikoule καταγράφει ένα πρώτο δείγμα από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Ο 25χρονος χαφ έδειξε με το καλημέρα πως βρίσκεται στα ίδια επίπεδα φυσικής κατάστασης με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ καθώς συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις της Σεντ Ετιέν μέχρι και που ολοκληρώθηκε η περσινή χρονιά. Αυτό αποτυπώνεται από τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του στον ΟΦΗ και με το… καλημέρα στην Ολλανδία όπου το πρωί του Σαββάτου το τεχνικό τιμ περίμενε τους παίκτες με πολύ δυνατή προπόνηση.

Ο Ντιουσέ εγκλιματίστηκε απευθείας, ήδη έδεσε από τις πρώτες προπονήσεις με τον Μπρους Καμάου και τον Ντέιβις Επασί και έγινε μέλος του group απευθείας. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του Σενεγελέζου χαφ; Αρχικά στο δίτερμα που έγινε το πρωί του Σαββάτου ο Ντιουσέ “πάτησε” στην αντίπαλη περιοχή αρκετές φορές, δεν περιορίστηκε μόνο στα ανασταλτικά του καθήκοντα ενώ ήταν ιδιαίτερα aggresive στον τρόπο που πήγαινε στα μαρκαρίσματα.

Παράλληλα δοκίμασε αρκετές φορές το πόδι του επιχειρώντας σουτ έξω από την περιοχή ενώ έδειξε την τάση να μην κρατάει σχεδόν καθόλου την μπάλα στα πόδια του αλλά αντιθέτως έψαχνε αμέσως κάποιον συμπαίκτη του να μεταβιβάσει την μπάλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook