Video | Ντε Γκούζμαν: «Να κάνουμε την διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν παραχώρησε δηλώσεις πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΟΦΗ για την Ολλανδία, τονίζοντας πως κάθε χρόνο αισθάνεται πιο σημαντικός στην ομάδα, αλλά και ότι στόχος είναι η ομάδα να εμφανιστεί βελτιωμένη σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

«Θέλουμε να έχουμε το ίδιο κίνητρο με αυτό που τελειώσαμε την περασμένη σεζόν, δεν καταφέραμε να μπούμε στα Play Off και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε την διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και να τα καταφέρουμε φέτος» τόνισε αρχικά ο Ολλανδός μέσος του ΟΦΗ, ο οποίος έδειξε πως στόχος της ομάδας είναι να κάνει την διαφορά σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Για την δική του παρουσία στην ομάδα και το Ηράκλειο, ο Ντε Γκούζμαν τόνισε: «Κάθε χρόνο νιώθω όλο και πιο καλά στην ομάδα, νιώθω σημαντικός. Θα πάω στην προετοιμασία για να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό στους επίσημους αγώνες».

Τέλος, ο έμπειρος παίκτης του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στον γιο του, Τζέιντεν, που πρόσφατα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Φέγενοορτ σε ηλικία 15 ετών: «Είμαι περήφανος πατέρας, είμαστε περήφανοι όλοι στην οικογένεια για τον μικρό. Είναι η δική του καριέρα και θα τον στηρίζουμε πάντα, σε ό,τι κι αν κάνει. Αλλά πρέπει να στηριχθεί στον εαυτό του ό,τι κι αν κάνει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Gentikoule τις δηλώσεις του Ολλανδού:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook