Πως ο μάνατζερ του Λουίζ Φελίπε με ΕΝΑΝ παίκτη τον “παγίδευσε” και τον οδήγησε στην Ιαπωνία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το προσωπικό “φιάσκο” του Βραζιλιάνου επιθετικού με ακέραια την ευθύνη του Ζοάο Αραγκάο.

Μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Λουίζ Φελίπε βρήκε τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε την Τετάρτη η A Bola θα είναι η Ασία και η Ιαπωνία. Κάτι που σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο για τον 29χρονο επιθετικό αφού καταλήγει σε μια χώρα που θεωρείται (και είναι) ένα ποδοσφαιρικό “νεκροταφείο ελεφάντων”. Υπενθυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός προ καιρού με δηλώσεις που είχε κάνει στην Πορτογαλία είχε τονίσει πως δική του επιθυμία ήταν να αγωνιστεί σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή στην πατρίδα του απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε κάποια χώρα της Ασίας. Εν τέλει και σύμφωνα με όσα έγραψε η A Bola την Τετάρτη, ο Λουίζ Φελίπε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιαπωνία σε ηλικία 29 χρονών, γεγονός που τον βγάζει εντελώς εκτός της ευρωπαϊκής αγοράς και ενώ του χρόνου μπαίνει στα πρώτα… “άντα”.

Πως όμως ο Λουίζ Φελίπε κατέληξε στην Ιαπωνία ενώ τόσο καιρό απέρριπτε αυτήν την προοπτική; Το Gentikoule είχε αναλύσει εδώ και καιρό το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος δεν είχε καμία πρόταση στα χέρια του και παρά την εξαιρετική χρονιά που έκανε με τον ΟΦΗ, αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον βάλει στις λίστες μάνατζερ και σκάουτερ αφού αγωνίστηκε στα play out που δεν είχαν και ιδιαίτερη προβολή. Το λάθος του 29χρονου επιθετικού ήταν η τυφλή εμπιστοσύνη που έδειξε στον εκπρόσωπο του, τον Ζοάο Αραγκάο ο οποίος από τις αρχές του καλοκαιριού του είχε υποσχεθεί προτάσεις από μεγάλα club της Βραζιλίας με αποτέλεσμα ο Φελίπε να τρενάρει τις εξελίξεις ανάμεσα σε εκείνον, τον ΟΦΗ και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως παρότι η αρχική επιθυμία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν να πουλήσει τον Φελίπε, εδώ και αρκετό καιρό είχε καταλήξει στην λύση του δανεισμού όπως και τελικά συνέβη με την ομάδα από την Ιαπωνία αφού δεν είχε έρθει καμία πρόταση για εκείνον. Ο Ζοάο Αραγκάο που ο μοναδικός παίκτης που εκπροσωπεί είναι ο Λουίζ Φελίπε, αυτό και αν είναι παράδοξο για τον Βραζιλιάνο μάνατζερ που δεν συνεργάζεται με κανένα γραφείο αλλά και κανένας άλλος ποδοσφαιριστής μαζί του. Όπως αποδείχθηκε στο τέλος πως το ρεπορτάζ του Gentikoule για τα “περί ενδιαφέροντος από ΠΑΟ, Άρη” ήταν μια φούσκα και τίποτα λιγότερο από παιχνίδια του μάνατζερ του.

Ο ΟΦΗ το προηγούμενο Σάββατο απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Λουίζ Φελίπε βλέποντας πως η πλευρά του Βραζιλιάνου και όχι τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που ήθελε να συνεχίσει στον ΟΦΗ, καθυστερούσε όλες τις εξελίξεις περιμένοντας να φτάσει η πρόταση που δεν ήρθε εν τέλει ποτέ και ο 29χρονος έμεινε ξεκρέμαστος παίρνοντας την απόφαση να πάει στην Ιαπωνία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook