“Φουλάρουν” στον ΟΦΗ για την επόμενη μεταγραφή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την μεταγραφή του Ασούν Ντιουσέ που πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, στον ΟΦΗ κινούνται άμεσα για να κλείσουν ακόμα ένα μέτωπο.

Ο 25χρονος μέσος από την Σενεγάλη είναι η πρώτη προσθήκη του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά και πλέον στο club προχωρούν σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να κλείσει ακόμα ένα μέτωσπο από τα υπόλοιπα που παραμένουν ανοικτά ενόψει της αναχώρησης της αποστολής για την Ολλανδία το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες στον ΟΦΗ βρίσκονται στις τελικές συζητήσεις με έναν ακόμα μεταγραφικό στόχο, δίχως να έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, ενώ μένει να φανεί αν θα αφορά την μεσοεπιθετική γραμμή που μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Λουίζ Φελίπε και την εκκρεμότητα με τον Λάζαρο Λάμπρου παραμένει σε εκκρεμότητα ή θα έρθει ένας ακόμα αμυντικός.

Η πραγματικότητα είναι πως αυτήν την στιγμή δεν επείγει τόσο πολύ η προσθήκη ενός στόπερ με τον Νίκο Νιόπλια να έχει στην διάθεση του, ενόψει Όστερμπεκ, τους Βούρο, Γιαννούλη, Διαμαντή, Πασαλίδη, ενώ στην προετοιμασία θα πάρουν μέρος και οι Ουές, Μαρινάκης με μοναδικό αριστερό μπακ τον Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη. Οπότε, δεν αποκλείεται στον ΟΦΗ να έχουν στοχεύσει στην άμεση απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα αποτελέσει δίδυμο με τον “Μπάλο” στην Ολλανδία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook