Έντονη κινητικότητα στον ΟΦΗ για την πρώτη μεταγραφή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έντονη κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει μέσα στα τελευταία 24ωρα για τον ΟΦΗ για την πρώτη μεταγραφική κίνηση της νέας χρονιάς.

Δίχως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό αναφορικά με το who is who του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου, οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφικής κίνησης.

Πρόκειται για περίπτωση παίκτη που στον ΟΦΗ παλεύουν εδώ και αρκετό καιρό και θεωρούν στην ομάδα ότι θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στην θέση που αγωνίζεται. Αφορά ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και φαίνεται πως μέσα στα τελευταία 24ωρα φαίνεται να έχει πειστεί για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ.

Μάλιστα το όνομα του είχε “υκλώσει” ο Γιώργος Σαμαράς για μεγάλο χρονικό διάστημα και αποτελεί τον κυριότερο στόχο του ΟΦΗ στην θέση που αγωνίζεται. Στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε 6+1 προσθήκες αποκτώντας δύο ακραία μπακ (δεξί+αριστερό), στόπερ, κεντρικό χαφ, δύο εξτρέμ (ανάλογα με το τι θα γίνει με τον Λάμπρου) και πλέον και επιθετικό μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Λουίζ Φελίπε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook