Και πολύ το τράβηξε – Τώρα επείγει ο “Αντί – Φελίπε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ παρότι θέλησε να κάνει την υπέρβαση με την παραμονή του Βραζιλιάνου τελικώς έβαλε φρένο και πλέον η εύρεση του αντικαταστάτη του επείγει όσο τίποτα άλλο.

Πριν από λίγες ημέρες το Gentikoule σημείωνε την ανάγκη να κλείσει σύντομα το θέμα της παραμονής του Λουίζ Φελίπε, είτε με τον έναν τρόπο – είτε με τον άλλον. Δυστυχώς για τον ΟΦΗ το θέμα του Βραζιλιάνου επιθετικού πήρε αρνητική τρόπη και παρότι είναι μια απόφαση που δεν ευνοεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ορθώς μπήκε το όριο να μην τον περιμένει και να αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Άλλωστε δεν μπορούσε να σέρνεται το θέμα του βασικού επιθετικού όλο το καλοκαίρι όταν πρόκειται για μια θέση – κλειδί και που βλέπουμε πόσο πολύ έχει ταλαιπωρήσει τον ΟΦΗ τα δύο τελευταία χρόνια.

Σημασία έχει οι επιλογές που έχουν στην διάθεση τους στον ΟΦΗ να προχωρήσουν άμεσα, να μην δούμε φαινόμενα του καλοκαιριού του 2020 ή του Ιανουαρίου του 2021 όταν και έψαχνε για φορ και φορ δεν έβρισκε ή εν τέλει στις επιλογές που κατέληξε (Γιάννου, Καστάνιος) αποδείχθηκαν απολύτως αποτυχημένες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook