Οι Μαχλάς και Πουρσανίδης θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση «Αθλητισμός, από το όνειρο στον άθλο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης
Το 3ήμερο εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας (15-17 Ιουλίου στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό) θα ολοκληρωθεί, την Κυριακή 17/7 στις 7.30 μ.μ., με την κεντρική εκδήλωση «Αθλητισμός, από το όνειρο στον άθλο». Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχουν και θα μεταφέρουν τη δική τους ιστορία… από το όνειρό τους στον άθλο τους, ανάμεσά τους και οι Νίκος Μαχλάς και Ηλίας Πουρσανίδης.
Η ανάρτηση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέρει: 
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΟ»
Karteros Beach Sports Center
Κυριακή 17 Ιουλίου, 7.30 μ.μ.
 Το 3ήμερο εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας (15-17 Ιουλίου στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό) θα ολοκληρωθεί, την Κυριακή 17/7 στις 7.30 μ.μ., με την κεντρική εκδήλωση «Αθλητισμός, από το όνειρο στον άθλο».
Κορυφαίοι Κρήτες αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχουν και θα μας μεταφέρουν τη δική τους ιστορία… από το όνειρό τους στον άθλο τους, παρουσία των ανώτατων παραγόντων του αθλητισμού μας:
του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής,
Σπύρου Καπράλου και του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργου Καπελλάκη, αλλά και του προέδρου της μεγαλύτερης και σπουδαιότερης εθελοντικής οργάνωσης στη χώρα μας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνη Αυγερινού.
Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, Πρωταθλητές και διεθνείς θα αναφερθούν στις Αξίες και στα Ιδανικά του Αθλητισμού και θα μας μεταφέρουν το μήνυμά τους, μέσα από την πορεία τους στους αγωνιστικούς χώρους.
Μεταξύ άλλων οι:
– Νίκος Μαχλάς (ποδόσφαιρο)
– Αντώνης Τσαπατάκης (κολύμβηση ΑμεΑ)
– Ηλίας Πουρσανίδης (ποδόσφαιρο)
– Δημήτρης Κοκολάκης (μπάσκετ)
– Μαρία Καρπαθάκη (Ταεκβοντο)
– Ειρήνη Βασιλείου (στίβος)
– Γιώργος Σαλαβαντάκης (σκοποβολή)
– Ηρώ Μηλάκη (ποδηλασία)
– Κέλλυ Κυδωνάκη (καράτε)
– Χρήστος Σανδαλάκης (ποδηλασία ΑμεΑ)
– Γιώργος Παπιδάκης (σκάκι)
– Iωάννα Κριμίλη (μπάσκετ)
– Στέφανος Σπανάκης (πινγκ πονγκ)
– Μαριέβα Ντασιονάκη (πυγμαχία)
– Κωνσταντίνος Τσαγκατάκης (ποδηλασία ΑμεΑ)
– Νάσια Πέιου (ποδόσφαιρο)
– Κυριάκος Τζανάκης (σκουός)
– Δανάη Σιδηρά (ποδόσφαιρο)
– Μιχάλης Κατράς (ρομποτική)
– Νίκος Τσικριτσάκης (ρομποτική)
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και τους αρκετούς αθλητές και αθλήτριές μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δήλωσαν ότι θα ήθελαν πολύ να συμμετάσχουν, αλλά αθλητικές και προσωπικές υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να είναι μαζί μας.
 Να είμαστε όλοι εκεί, στην κορύφωση της γιορτής του αθλητισμού, την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. στο Karteros Beach Sports Center”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook