Επασί: «Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν – Να μπούμε στην πεντάδα»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην έναρξη της νέας σεζόν, αλλά και στο Μουντιάλ του Κατάρ, στο οποίο αναμένεται να λάβει μέρος με την Εθνική του Καμερούν.

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων δηλώσεων που έγιναν στην «πρώτη» του ΟΦΗ στο ΒΑΚ με την παρουσία των δημοσιογράφων, ο Ντέιβις Επασί τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Μου δίνει έξτρα κίνητρο για τη συγκεκριμένη σεζόν το Μουντιάλ, τόσο σε εμένα όσο και σε όλους τους παίκτες που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση».

Στη συνέχεια, ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας δήλωσε για τους στόχους της νέας σεζόν: «Στόχος είναι να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα και στα Play Off ο ΟΦΗ, ενώ με την Εθνική να έχει μία καλή πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο». Ο Επασί αναφέρθηκε και στο πως αισθάνεται στο Ηράκλειο: «Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου από την πρώτη στιγμή στον ΟΦΗ, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΟΦΗ».

Τέλος, ο Επασί μίλησε για τους Σαλάχ και Μανέ, τονίζοντας μάλιστα ότι θα… ήθελε τον δεύτερο στον ΟΦΗ: «Σε βελτιώνει σαν ποδοσφαιριστή το να παίζεις κόντρα σε κορυφαίους παίκτες όπως ο Σαλάχ και ο Μανέ, θα ήθελα τον Σάντιο Μανέ στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook