Βογιατζάκης στον Athletic: «Στόχος όλων των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι η συσπείρωση»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Μανώλης Βογιατζάκης φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και μίλησε για την προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο, τις ακαδημίες του ΟΦΗ στην Αθήνα αλλά και για τα έργα στο ΒΑΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή:

Για τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ: «Πολλοί μπορούν να κάνουν μείωση τιμών, αλλά το πακέτο που προσφέρει ο ΟΦΗ στον κόσμο του δείχνει ότι αφουγκράζεται την επιθυμία του κόσμου σε μία πολύ δύσκολη εποχή. Υπάρχει ανάγκη στον κόσμο για πιο φθηνά διαρκείας και για περισσότερες ευκολίες πληρωμής, αλλά και μεγαλύτερη ποικιλία τιμών. Ο ΟΦΗ δίνει στον κόσμο, στις οικογένειες, στα παιδιά, στις γυναίκες την ευκαιρία να βρεθεί στο γήπεδο. Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τον κόσμο, ποτέ κανείς δεν είπε το αντίθετο και ποτέ κανείς δεν πίστεψε το αντίθετο. Όλοι γνωρίζουμε ότι η μεγάλη δύναμη του ΟΦΗ είναι ο κόσμος του. Το γνωρίζαμε τα περασμένα χρόνια, το βλέπουμε στην πράξη και ξέρουμε ότι αυτό θα συμβαίνει και στο μέλλον. Η διοίκηση με μία σειρά από κινήσεις δίνει το χέρι στον κόσμο για να τον τραβήξει και πάλι στο γήπεδο».

Για την δυνατότητα των δύο δόσεων των εισιτηρίων διαρκείας: «Φέτος για πρώτη φορά, μπορεί ο κόσμος του ΟΦΗ να πάει στο γραφείο που υπάρχει στο γήπεδο επί της οδού Καντάνου, δίπλα στην θύρα 9, να δώσει σε δύο δόσεις το ποσό για την θύρα που επιθυμεί να αποκτήσει εισιτήριο διαρκείας και να το πάρει, για να δώσει το παρών στο γήπεδο».

Για τις κινήσεις του ΟΦΗ με στόχο να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο: «Ο φίλαθλος του ΟΦΗ έχει δείξει ότι θέλει να παίρνει το παιδί του στο γήπεδο, είναι μία συμβολική κίνηση, αλλά είναι κάτι παραπάνω. Το γεγονός ότι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης καλύπτουν την κάρτα φίλου ΟΦΗ έως 12 ετών. Υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις για τα παιδιά έως 12 ετών και υπάρχουν και οικογενειακά εισιτήρια, και συνδυασμοί για όλους. Υπάρχουν πολλές διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχει ειδική κατηγορία που αν πάνε δύο γυναίκες μαζί αποκτούν εισιτήριο διαρκείας με 25% έκπτωση.

Με δόσεις, με κάρτα ή χωρίς. Υπάρχουν περισσότερα σημεία πώλησης μέσα στην πόλη. Υπάρχουν επίσης και τα προνόμια, με τις εκπτώσεις στην μπουτίκ, την δωρεάν θέαση της Cosmote TV για έναν μήνα. Θα υπάρξουν και διάφορα άλλα προνόμια τα οποία θα μαθαίνουμε όσο περνάει ο καιρός».

Για την συσπείρωση που αποτελεί στόχος όλων στον ΟΦΗ: «Στόχος όλων των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι η συσπείρωση. Από τον Μιχάλη Μπούση έως και τον απλό υπάλληλο. Αυτός είναι ο στόχος. Θα δανειστώ μία φράση του Μηνά Λυσάνδρου που είπε πρόσφατα, και θα πω ότι πρέπει να μπει μία τελεία, να μπει μία γραμμή και να κάνουμε μία νέα αρχή από φέτος. Είναι πραγματικά αυτό που σκέφτονται οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Εννοείται ότι μπορεί να έχουν γίνει λάθη, αλλά όταν υπάρχει μία οικογενειακή κατάσταση, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Αναγνωρίζουμε τα λάθη μας με πράξεις, όχι με λόγια. Με πράξεις θα αποδείξουμε ότι θέλουμε να βάλουμε μία τελεία και να κάνουμε μία νέα αρχή».

Για την ακαδημία του ΟΦΗ στην Αθήνα: «Σίγουρα μία κίνηση εξωστρέφειας και σεβασμού για τους φιλάθλους της ομάδας στην Αθήνα. Ήταν ένα αίτημά τους για πολλά χρόνια, το να έχουν το σήμα και το όνομα του ΟΦΗ στην Αθήνα για να μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους να δοκιμαστούν στην ομάδα».

Για τα έργα στο ΒΑΚ: «Η προσωπική μου άποψη, είναι ότι η μεγαλύτερη μεταγραφή μίας ομάδας πρέπει να είναι οι εγκαταστάσεις της. Οι εγκαταστάσεις δείχνουν ότι η ομάδα έχει μέλλον. Όταν έχεις εγκαταστάσεις και στο συγκεκριμένο επίπεδο, ξέρεις ότι η ομάδα έχει πολύ μέλλον. Το πρώτο γήπεδο είναι έτοιμο εδώ και πολύ καιρό, το δεύτερο γήπεδο είναι επίσης σχεδόν έτοιμο με το φυσικό γρασίδι να έχει αρχίσει να βγαίνει, ενώ έχει αρχίσει να τοποθετείται ο πλαστικός χλοοτάπητας και στο τρίτο γήπεδο. Πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ στην Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά στον κύριο Αρναουτάκη γιατί στήριξαν πάρα πολύ την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις. Δεν είναι μόνο η Περιφέρεια, αλλά και τα χρήματα που έχει βάλει ο κύριος Μπούσης, τα οποία είναι πάρα πολλά. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντική η βοήθεια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook