Βογιατζάκης στον Athletic: «Παραμένει ανοικτό το θέμα του Φελίπε, δεδομένα μία πολύ δύσκολη περίπτωση»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Βογιατζάκης φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και μίλησε για τις μεταγραφές της ομάδας, λέγοντας ότι οι άνθρωποι της διοίκησης βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με συγκεκριμένους στόχους, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ δύσκολη περίπτωση του Λουίζ Φελίπε.

Όσα είπε ο Μανώλης Βογιατζάκης για τις μεταγραφές του ΟΦΗ στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή:

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Είναι απολύτως λογικό ο κόσμος να θέλει την ενίσχυση της ομάδας, είναι απόλυτα λογικό και θέλει να ακούσει κάτι. Έτσι σκέφτεται, είναι απολύτως λογικό και κατανοητό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, που να είναι τόσο προχωρημένο. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι από τη στιγμή που η ομάδα δεν βρίσκεται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της, αλλά στο πρώτο, εδώ στο Ηράκλειο, υπάρχει χρόνος για να ενισχυθεί. Σίγουρα, οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο κύριος Γιάννης και ο κύριος Γιώργος Σαμαράς γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ποιες είναι οι ανάγκες της ομάδας και βέβαια κάνουν τις κινήσεις που πρέπει για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες.

Θα γίνουν οι κινήσεις που πρέπει για να εμφανιστεί η ομάδα όπως πρέπει με την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ. Δεν μπορώ να σας πω κάποιο όνομα, αλλά θα υπάρχει κάτι σύντομα».

Για το πότε θα υπάρχουν μεταγραφικές εξελίξεις: «Δεν θα ήθελα να ρισκάρω και να βάλουμε ένα deadline, εάν θα είναι μέχρι αυτή, την άλλη εβδομάδα. Σίγουρα στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να έχουν γίνει κάποιες κινήσεις μέχρι να αποχωρήσουμε για την Ολλανδία. Όπως είδαμε και πέρυσι, προκύπτουν ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θυμίζω ότι και ο Τοράλ και ο Γαγιέγος, είναι από τους βασικούς που φέραμε στην ομάδα μας και βοήθησαν πάρα πολύ. Το ίδιο και ο Λουίζ Φελίπε».

Για το θέμα του Λουίζ Φελίπε και αν παραμένει ανοικτό: «Το θέμα του Φελίπε παραμένει ανοικτό, δεν γνωρίζω ποια θα είναι η κατάληξή του. Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για μία πολύ δύσκολη περίπτωση γιατί η Σπόρτινγκ Λισαβώνας έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη οικονομικά για τις ομάδες που περιμένει να αγοράσουν ή να δανειστούν τον παίκτη. Μιλάμε όμως για έναν παίκτη που αναστήθηκε ποδοσφαιρικά στην Κρήτη και τον ΟΦΗ, το αναγνωρίζει ο ίδιος και το λέει. Είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σπόρτινγκ και τον παίκτη, δεν έχει τελειώσει η συγκεκριμένη υπόθεση, δεν γνωρίζω την κατάληξη και σίγουρα είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook