Ο Λουίζ Φελίπε είναι το “κλειδί” στον σχεδιασμό του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η παραμονή του Βραζιλιάνου επιθετικού που κρίνει το upgrade του ρόστερ στην θέση του επιθετικού και ο κίνδυνος που έχει μπροστά του ο ΟΦΗ.

Η υπόθεση του Λουίζ Φελίπε συνεχίζει να είναι ανοικτή για τον ΟΦΗ που διατηρεί τον δίαυλο επικοινωνίας με την Σπόρτινγκ και την πλευρά του Βραζιλιάνου και σίγουρα όσο περνάει ο καιρός, ο χρόνος είναι σύμμαχος του club. Ο 29χρονος επιθετικός παραμένει ο άνθρωπος – κλειδί στον σχεδιασμό του ΟΦΗ και ο λόγος είναι προφανής. Το γκολ το πληρώνεις ακριβά και αν το πληρώσεις ακριβά θα το βρεις κιόλας.

Άλλωστε νωπές είναι οι μνήμες από τις προηγούμενες επιλογές στην θέση του επιθετικού όπου ήταν μηδέν από μηδέν, ίσον μηδέν και ο Λουίζ Φελίπε ήταν ο μοναδικός που μπόρεσε να αφήσει στο παρελθόν το όνομα του Ζοάο Φιγκεϊρέντο. Η παραμονή ή όχι του Λουίζ Φελίπε είναι και το σημείο – κλειδί στον φετινό σχεδιασμό του ΟΦΗ και το δικό του όνομα θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό το που μπορεί να πάει φέτος η ομάδα. Σε περίπτωση που παραμείνει ο Λουίζ Φελίπε τότε τα πράγματα απλοποιούνται.

Σε διαφορετική περίπτωση και όσο πλησιάζει η ημερομηνία αναχώρησης του ΟΦΗ για την Ολλανδία, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εάν ο ΟΦΗ δεν καταφέρει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Λουίζ Φελίπε (και σε συνδυασμό με το τι περιλαμβάνει το plan b) τότε θα πάει στο Όστερμπεκ με μοναδικό επιθετικό τον Ντουρμισάι – τόσο αριθμητικά – όσο και ποσοτικά μιας και δεν γίνεται λόγος να αναφερόμαστε στον Φαν Ντάινεν που απέδειξε και πέρυσι πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας ομάδας του βεληνεκούς του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook