Εκτός Επασί, Βούρος, Μεγιάδο και Φαν Ντάινεν από τις πρώτες προπονήσεις της σεζόν

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές οι πρώτες ημέρες προπονήσεων του ΟΦΗ, με τον καθένα να μένει εκτός για διαφορετικούς λόγους.

Χωρίς τους Ντέιβις Επασί, Πραξιτέλη Βούρο, Μιγκέλ Μεγιάδο και Μάικ Φαν Ντάινεν θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες προπονήσεις του ΟΦΗ, που ξεκινάει από σήμερα (29/06) την προετοιμασία του στο Ηράκλειο πριν αναχωρήσει για Ολλανδία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Επασί έχει εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας λόγω της συμμετοχής του στην Εθνική ομάδα του Καμερούν και αναμένεται να επιστρέψει προσεχώς, αφού… γεμίσει τις «μπαταρίες» του.

Όσον αφορά τον Πραξιτέλη Βούρο, ο αρχηγός του ΟΦΗ που ανανέωσε έως το 2024 βρίσκεται στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί θεραπείες σε ειδικό κέντρο λόγω του τραυματισμού του στο τελευταίο παιχνίδι της περασμένης σεζόν. Ο Βούρος είχε υποστεί έναν μυικό τραυματισμό στον προσαγωγό βγαίνοντας αλλαγή στα πρώτα λεπτά του αγώνα στον Βόλο, με το πόδι του να είναι πολύ πρησμένο. Το πόδι του βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επιστροφής του. Η επιστροφή του Βούρου στο πρόγραμμα του ΟΦΗ υπολογίζεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο βρίσκεται ακόμα στην Αργεντινή, καθώς έχει προκύψει ένα πρόβλημα με την ανανέωση του διαβατηρίου του. Ο μέσος του ΟΦΗ βρίσκεται στην πατρίδα του και μόλις ξεπεραστεί το συγκεκριμένο γραφειοκρατικό πρόβλημα θα επιστρέψει στο Ηράκλειο για να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο ρόστερ. Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα αναμένεται να ξεπεραστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Τέλος, ο Μάικ Φαν Ντάινεν βρίσκεται επίσης εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook