Η Record, ο Λουίζ Φελίπε και η υπέρβαση του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι Πορτογάλοι έβαλαν φωτιά το πρωί της Πέμπτης με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν πως το θέμα παραμονής του Βραζιλιάνου παραμένει ανοικτό.

Εξαρχής η επιχείρηση Φελίπε παρέμενε δύσκολη με τον ΟΦΗ εξαρχής, πάντως, να έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του θέλοντας να διατηρήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό στο Ηράκλειο. Η πρόταση του προς την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που είναι επίσημη, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Record, ύψους σχεδόν 300.000 ευρώ είναι και η μεγαλύτερη που έχει κατατεθεί ποτέ για έναν ποδοσφαιριστή και που ενδεχομένως να γίνει – εφόσον η υπόθεση έχει happy end – ο πιο ακριβοπληρωμένος στην πρόσφατη ιστορία του ΟΦΗ. Μιλώντας πάντα για ετήσιο συμβόλαιο παίκτη και όχι χρήματα που θα πάνε στα ταμεία ενός συλλόγου.

Παρότι λοιπόν η Record το δίνει ως… οριστικό, πληροφορίες του Gentikoule από την Πορτογαλία αναφέρουν πως οι επαφές ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Σπόρτινγκ συνεχίζονται. Το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά, μάλιστα επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του ίδιου του Βραζιλιάνου, και ο ΟΦΗ συνεχίζει την προσπάθεια του προκειμένου να διατηρήσει τον Λουίζ Φελίπε στο Ηράκλειο.

Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως ο ΟΦΗ έχει ανέβει τόσο ψηλά προκειμένου να πείσει τον Λουίζ Φελίπε (αλλά και την Σπόρτινγκ) ώστε να συνεχίσει στα “ασπρόμαυρα”. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με την Σπόρτινγκ ξεπερνάει τις 450.000 ευρώ ωστόσο η πρόταση του ΟΦΗ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη μιας και δείχνει και την ίδια την θέληση του club ώστε να επενδύσει πάνω του και να αποτελέσει τον πυλώνα της επίθεσης για τη νέα χρονιά.

Ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να παρατήσει την υπόθεση απόκτησης του Λουίζ Φελίπε, ούτε όμως και θα φάει ολόκληρο το καλοκαίρι για να τον περιμένει. Πρόθεση της ομάδας είναι να το πάει μέχρι εκεί που μπορεί και αν δεν κάτσει η μπίλια τότε να πάει στο plan b για την θέση του βασικού επιθετικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook