Θέμα: Οι παίκτες από την Ευρώπη και η τελική ευθεία για τις πρώτες μεταγραφές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκαλύπτει όλα τα δεδομένα γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις του ΟΦΗ και πότε φτάνουν οι πρώτες αφίξεις στο Ηράκλειο.

Λίγα 24ωρα απέμειναν για την, ανεπίσημη, έναρξη της προετοιμασίας του ΟΦΗ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στο γήπεδο την ερχόμενη Δευτέρα. Ωστόσο η επίσημη πρώτη, παρουσία των ΜΜΕ, θα γίνει το απόγευμα της επόμενης Τετάρτης όπου δεν αποκλείεται να έχουμε και νέα πρόσωπα.

Όπως έχει γράψει το Gentikoule εδώ και αρκετό καιρό, μπορεί να μην έχει βγει τίποτα προς τα έξω αλλά την ίδια ώρα οι μηχανές του ΟΦΗ δουλεύουν στο φουλ με σκοπό την ολοκλήρωση των πρώτων μεταγραφών. Δύο μπακ (δεξί – αριστερό), ένα στόπερ, ένα κεντρικό χαφ και ένα εξτρέμ – δίχως να υπολογίζονται οι υποθέσεις Φελίπε, Λάμπρου – είναι οι θέσεις στις οποίες έχει επικεντρώσει ο ΟΦΗ την προσοχή του.

Δεδομένο πρώτο είναι λοιπόν πως οι παίκτες έχουν βρεθεί, ο ΟΦΗ δεν ψάχνει στην αγορά για όλες τις θέσεις αφού σε κάποιες από τις παραπάνω έχει καταλήξει στα πρόσωπα και κατά συνέπεια έχει ολοκληρώσει το ψάξιμο του. Μάλιστα κάποιες υποθέσεις είναι τόσο προχωρημένες που δεν αποκλείεται να βρίσκονται στο Ηράκλειο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και να ενταχθούν στην προετοιμασία του ΟΦΗ. Άλλωστε είναι πασιφανές πως αυτό που μετράει τώρα είναι να βρίσκεται στην Ολλανδία (και όχι στο Ηράκλειο) το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ όπου και θα μπουν οι βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως οι παίκτες έχουν βρεθεί εδώ και αρκετό καιρό. Πρόκειται για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που προέρχονται από καλά πρωταθλήματα της Ευρώπης και μάλιστα από χρονιά γεμάτη με παιχνίδια. Όπως έχουμε γράψει από τα τέλη του Μάη, κανένα από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του ΟΦΗ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ξένοι και μάλιστα κάποιοι εξ’ αυτών δεν είναι ελεύθεροι με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στην τελική ευθεία των επαφών με τις ομάδες που ανήκουν προκειμένου να μπουν οι μεταγραφές στην τελική ευθεία.

Προσώρας ο ΟΦΗ έχει επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους παίκτες όπου οι επαφές είναι ήδη προχωρημένες με κάποιους εξ’ αυτών και πλέον μέσα στα επόμενα 24ωρα δεν αποκλείεται να… σκάσουν και τα πρώτα ονόματα. Το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, επιβεβαιώνει και τα παραπάνω καθώς πρόκειται για παίκτες που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα ενώ βρίσκονται σε άκρως παραγωγική ηλικία και όχι πάνω από 30 χρονών. Πρόκειται για παίκτες που έχουν καλό βιογραφικό, αν και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό, που προέρχονται από χρονιές που αγωνίστηκαν με την ομάδα τους σε ολόκληρο το πρωτάθλημα και αποτελούν τις πρώτες και όχι εναλλακτικές επιλογές του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook