Μένει στον ΠΑΟΚ, μέχρι να… φύγει ο Λάμπρου και ο ΟΦΗ που δεν μπορεί να περιμένει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 25χρονος εξτρέμ ξεκίνησε προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, είναι δεδομένο πως δεν θα μείνει και ο ΟΦΗ που δεν μπορεί να τον περιμένει όλο το καλοκαίρι.

Όπως γράψαμε και πριν από λίγες ημέρες, ο Λάζαρος Λάμπρου πρόκειται να λάβει μέρος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και μάλιστα θα την ακολουθήσει στην Ολλανδία. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως η υπόθεση παραμονής του στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν μπει ο Ιούλιος. Ότι ο ΟΦΗ θέλει να τον κρατήσει στο Ηράκλειο, είναι δεδομένο. Και οι επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα ώστε ο Λάμπρου να μείνει μόνιμα στην Κρήτη. Έτσι και αλλιώς είναι προφανές πως ο Λάμπρου μένει στον ΠΑΟΚ μέχρι να… φύγει αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρατσβάν Λουτσέσκου με τον οποίο αξίζει να αναφέρουμε πως όσο εκείνος είναι προπονητής, ο 25χρονος δεν έχει καταγράψει ούτε μια επίσημη συμμετοχή.

Το ζήτημα είναι πως αυτήν την ώρα, η επιθετική του γραμμή είναι η πιο… άδεια από κάθε άλλη. Το θέμα του Λουίζ Φελίπε δεν έχει κλείσει ακόμα, Φαν Ντάινεν και Καμάου δεν δείχνουν να υπολογίζονται από τον Νίκο Νιόπλια και παράλληλα πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που δεν παρουσίασαν και το καλύτερο πρόσωπο μέσα στην χρονιά με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Φιορίν Ντουρμισάι να είναι οι μοναδικοί που αποτελούν βασικές επιλογές για την μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ.

Από την στιγμή που στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει να πάρουν ήδη ένα εξτρέμ, εφόσον δεν προκύψει happy end στην υπόθεση του Λάμπρου τότε θα κινηθεί για ακόμα έναν με το όνομα του Λισάντρο Σεμέντο να είναι στα υπ’ όψιν αλλά μέχρι τώρα να μην έχει σημειωθεί καμία ουσιαστική εξέλιξη.

Με την υπόθεση του Λάζαρου Λάμπρου να παραμένει μετέωρη, ο ΟΦΗ δεν έχει ούτε τον χρόνο, ούτε την πολυτέλεια να τον περιμένει για ολόκληρο το καλοκαίρι. Σε λιγότερο από δύο μήνες το πρωτάθλημα ξεκινάει και όπως γίνεται κατανοητό με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να είναι ο μοναδικός αξιόπιστος εξτρέμ που βρίσκεται στο ρόστερ, ο ΟΦΗ χρειάζεται δύο ακόμα επιλογές ποδοσφαιριστών που θα είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά στα άκρα της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook