O OΦΗ έχει προγραμματίσει να δώσει έξι φιλικά ματς

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η Κρητική ομάδα θα μείνει στο Ηράκλειο για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου οπότε και αναχωρεί για την Ολλανδία και το Oosterbek, όπου θα παραμείνει εκεί για δύο βδομάδεες, για το βασικό στάδιο, ενώ στις αρχές Αυγούστου θα μεταβεί στον Βόλο για το Τουρνουά του Ν.Π.Σ.

Αντίστροφα μετράει ο ΟΦΗ για την έναρξη της προετοιμασίας για την σεζόν 2022-23.

Οι παίκτες της Κρητικής ομάδας θα ξανά μπουν στο γήπεδο την προσεχή βδομάδα και στο ΒΑΚ θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου οπότε και αναχωρεί για την Ολλανδία και το Oosterbek, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30  του μήνα για το βασικό στάδιο.

Εκεί θα δώσει τέσσερα φιλικά ματς: 

20/7/22 με την FC Utrecht (16:00 τοπική ώρα)

Τοποθεσία: Oosterbeek

 

23/7/22 με την Heracles (14:30 τοπική ώρα)

Τοποθεσία: DOS 37 Vriezenveen

 

26/7/22 με την Vitesse (19:00 τοπική ώρα)

Τοποθεσία: Football RKSV Driel

 

29/7/22 (19:00 τοπική ώρα) με την Go Ahead Eagles

Τοποθεσία: De Adelaarshorst, Vetkampstraat

Με την επιστροφή του ΟΦΗ στην Ολλανδία η ομάδα θα συμμετάσχει, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, στο φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει ο Βόλος και θα πραγματοποιηθεί 7-9 Αυγούστου, λίγες μέρες πριν την σέντρα του νέου πρωταθλήματος (20/8).

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στον ημιτελικό του Σαββάτου 7 Αυγούστου με την σέντρα να γίνεται στις 18.45 (στις 21.00 ο διοργανωτής Βόλος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα).

Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό που θα γίνει την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 21.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και οι χαμένοι στον μικρό που θα διεξαχθεί στις 18.45 στο βοηθητικό του κεντρικού γηπέδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook