Ολλανδικά ΜΜΕ για μεταγραφή Βάτερμαν: «Φέρνει έναν παλιό γνώριμο με εμπειρία η Αϊντχόφεν»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Μπόι Βάτερμαν που αποχώρησε από τον ΟΦΗ μετά τη λήξη του συμβολαίου του, επιστρέφει στην χώρα του για να αποτελέσει τον τρίτο τερματοφύλακα της Αϊντχόφεν, με τα ΜΜΕ της Ολλανδίας να αναφέρουν ότι «επιστρέφει ένας παλιός γνώριμος».

Ο 38χρονος τερματοφύλακας επιστρέφει στην Αϊντχόφεν και την Ολλανδία για πρώτη φορά μετά το 2013, προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του ως τρίτος στην ιεραρχία γκολκίπερ της ομάδας.

Όπως είναι φυσικό, τα ΜΜΕ της Ολλανδίας ασχολήθηκαν αρκετά με την συγκεκριμένη είδηση, καθώς από τη μία ο Βάτερμαν χαρακτηρίζεται ως ένας «παλιός γνώριμος» και από την άλλη, η PSV είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

«Με την άφιξη του 38χρονου τερματοφύλακα, εμπειρία προστίθεται κάτω από τα δοκάρια της Αϊντχόφεν» αναφέρει η ιστοσελίδα vi.nl. «Η Αϊντχόφεν προκαλεί την έκπληξη με την ξαφνική άφιξη του Μπόι Βάτερμαν. Το συμβόλαιο αναμένεται να τον δέσει στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2023» τονίζει μεταξύ άλλων σε ρεπορτάζ του το voetbalzone.nl.

«Η Αϊντχόφεν θέλει περισσότερη εμπειρία κάτω από τα δοκάρια και γι’αυτό φέρνει πίσω τον Μπόι Βάτερμαν» γράφει η ιστοσελίδα ed.nl, ενώ σύμφωνα με το δημοσιογράφο Rik Elfrink, η απόκτηση του Βάτερμαν είναι εισήγηση του Ρουντ φαν Νίστελροϊ, που θα είναι ο προπονητής της ομάδας από τη νέα σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook