Video | Όταν ο Τσιριμώκος έγινε ο πρώτος παίκτης με βραβείο Fair Play στην Ελλάδα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σπουδαίος επιθετικός που τίμησε την φανέλα του ΟΦΗ ήταν ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής στον οποίο δόθηκε το βραβείο Fair Play όταν φίλησε τον Σαργκάνη μετά από εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Γιώργου Βλαστού.

Η οικογένεια του ΟΦΗ έχει βυθιστεί στο πένθος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Θαλή Τσιριμώκου. Ένας σπουδαίος επιθετικός και εξαιρετικός χαρακτήρας που δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη και το δέσιμο του με τον ΟΦΗ, το Ηράκλειο και την Κρήτη. Ο Θαλής Τσιριμώκος έχει γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεταξύ των άλλων ήταν ο πρώτος Έλληνας που πήρε το βραβείο Fair Play μετά από ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για την σεζόν 1983 – 1984.

Ο ΟΦΗ έπαιζε στο παλιό Καραϊσκάκη και ο Νίκος Σαργκάνης κάνει μια από τις καλύτερες επεμβάσεις που έχουμε δει στα ελληνικά γήπεδα όπου απογειώνεται και αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γιώργου Βλαστού. Αμέσως ο Θαλής Τσιριμώκος σπεύδει στον “Φάντομ” και τον φιλάει δίνοντας του συγχαρητήρια για την επέμβαση του με αποτέλεσμα να του δοθεί το βραβείο Fair Play για αυτήν την ενέργεια του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook