Pics | H αιώνια αγάπη του Μηνά Χαλκιαδάκη στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια χρονιά ο Μηνάς Χαλκιαδάκης και η εταιρεία του βρίσκονται στο πλευρό του ΟΦΗ με στελέχη της ΠΑΕ να τον επισκέπτονται και να του κάνουν δώρο μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον ΟΦΗ με τον Μηνά Χαλκιαδάκη να αποτελεί έναν πολύ ισχυρό υποστηρικτή του club όπως και στην σεζόν 2021 – 2022.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Για μια ακόμα χρονιά, τα Super Market Χαλκιαδάκης δείχνουν εμπράκτως τη στήριξη τους στην ομάδα μας! Μια διαχρονική χορηγική στήριξη, αλλά και συνάμα ένας βασικός συνοδοιπόρος στα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Στο πλαίσιο αυτό ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, μαζί με τον υπεύθυνο Marketing, κ. Νώντα Καργάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Super Market Χαλκιαδάκης και παρέδωσαν στον κ. Χαλκιαδάκη και στον Εμπορικό Διευθυντή της εταιρίας, κ. Δημήτρη Βατσιθιανό μια υπογεγραμμένη φανέλα απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Μια συμβολική κίνηση αναγνώρισης της σημαντικής στήριξης προς την ομάδα μας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook