Συνεχίζεται η ανοικτή γραμμή ΟΦΗ – Σπόρτινγκ για τον Λουίζ Φελίπε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να διατηρεί, σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο, δίαυλο επικοινωνίας με τους Πορτογάλους για την ανανέωση του δανεισμού του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Μετά το κλείσιμο της υπόθεσης παραμονής του Πραξιτέλη Βούρου, στον ΟΦΗ έχουν ανεβάσει ακόμα περισσότερες στροφές προκειμένου να κρατήσουν στο Ηράκλειο τον 29χρονο επιθετικό και την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, οι επαφές μεταξύ του ΟΦΗ και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχουν ενταθεί μέσα στο τελευταίο χρονικό διάστημα και παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν να διατηρούν ζεστό τον Λουίζ Φελίπε δίνοντας του γη και ύδωρ για να τον κρατήσουν στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν με πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μέσω της Record, η πρόταση του ΟΦΗ είναι τεράστια που φτάνει τις 250.000 ευρώ και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο μέρος του συμβολαίου που πρόκειται να καλυφθεί από την Σπόρτινγκ, μοναδική στόχευση είναι η παραμονή του Λουίζ Φελίπε. Ο ΟΦΗ δεν κοιτάζει κανέναν άλλον επιθετικό, παρά τους δεκάδες παίκτες που έχουν προταθεί για την γραμμή κρούσης της ομάδας καθώς έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην υπόθεση του 29χρονου φορ.

Σύμμαχος του ΟΦΗ στην προσπάθεια αυτή είναι και το περιβάλλον του ίδιου του ποδοσφαιριστή που έμεινε απολύτως ευχαριστημένος από όσα συνάντησε στο Ηράκλειο και παράλληλα οι συνθήκες που συνάντησε στο club ήταν όλες όσες συνόδευαν την επίσημη πρόταση του περασμένου Ιανουαρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook