«Εγώ θα πάω εκεί που με αγαπούν»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συνέχεια του χθεσινού αποκαλυπτικού ρεπορτάζ, το Gentikoule αποκαλύπτει την κουβέντα του Πραξιτέλη Βούρου προς το περιβάλλον του που έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΟΦΗ.

Το Gentikoule αποκάλυψε χθες το μπάσιμο Παναθηναϊκού και Άρη μέσα στα τελευταία 24ωρα με τον 27χρονο στόπερ να αφήνει στην άκρη το οικονομικό σκέλος των προτάσεων και να αποφασίζει με συναίσθημα και ξεκάθαρη σκέψη το δέσιμο του με την ομάδα και τον κόσμο της.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ξεκινώντας από την οικονομική πρόταση του ΟΦΗ για την οποία έχουμε πει πως αποτέλεσε μια υπέρβαση για το ίδιο το club που παράλληλα είχε και διπλή έννοια: Όχι μόνο ο ΟΦΗ του έδειξε πως θέλει να τον κρατήσει στο Ηράκλειο ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη (για λογαριασμό της ομάδας) οικονομικά αλλά και παράλληλα του εξέφρασε τον απόλυτο σεβασμό του προς το δικό του πρόσωπο αναγνωρίζοντας έμπρακτα και την προσφορά του “Πράξι” αυτά τα δύο χρόνια που είναι στο Ηράκλειο.

Ουσιαστικά το τελευταίο 20ημερο είχε αρχίσει να φαίνεται ένα εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, υπήρξαν προσωπικές συναντήσεις του ίδιου του Μηνά Λυσάνδρου με τον Πραξιτέλη Βούρο (η μια έγινε για τελευταία φορά στο Ηράκλειο πριν από 20 ημέρες και πριν ο ίδιος αναχωρήσει από την Κρήτη και η άλλη που έμελλε να είναι και η καθοριστική στην Αθήνα) όπου έβαλαν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα.

Λίγες ημέρες πριν την συνάντηση της Δευτέρας, οπότε και σφραγίστηκε η επέκταση της συμφωνίας, ο Πραξιτέλης Βούρος έχοντας στα χέρια του ήδη τις προτάσεις Παναθηναϊκού και Άρη, συζητώντας με άτομα του περιβάλλοντος του είπε: «Θα πάω εκεί που με αγαπούν». Οι ίδιες οι αντιδράσεις του κόσμου, η αγάπη και εκτίμηση προς το πρόσωπο του από ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ ήταν και πιο σημαντικό στοιχείο που έφερε την συμφωνία. Επίσης μια λεπτομέρεια που το Gentikoule την κατέγραψε την προηγούμενη εβδομάδα και αποτέλεσε ένα σημαντικό + για την ομάδα: Ότι όλο αυτό το διάστημα ποτέ δεν θέλησε να κάνει σήριαλ (όπως και δεν υπήρξε σήριαλ) αλλά ούτε και να παίξει επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη του ποδοσφαιριστή – όπως βλέπουμε να συμβαίνει σε άλλες ελληνικές ομάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook