Και τώρα: Λάμπρου και Λουίζ Φελίπε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αφού έκλεισε το πρώτο μέτωπο με την παραμονή του Πραξιτέλη Βούρου, στον ΟΦΗ τα δίνουν όλα για την παραμονή των δύο ποδοσφαιριστών.

Από την στιγμή που έκλεισε το κεφάλαιο Βούρος, πλέον στον ΟΦΗ στρέφουν την απόλυτη προσοχή τους στις υποθέσεις των Λάζαρου Λάμπρου και Λουίζ Φελίπε. Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους δύο παίκτες αλλά και τις ομάδες που ανήκουν τα δικαιώματα τους (ΠΑΟΚ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας) ώστε να προχωρήσουν όσο πιο γρήγορα αυτές οι υποθέσεις.

Όσον αφορά τον Λάζαρο Λάμπρου, ο ΟΦΗ είναι σε ανοικτή γραμμή με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ποντάροντας στην επιθυμία του να συνεχίσει στο Ηράκλειο ενώ παράλληλα είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να αποκτηθεί με μεταγραφή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Με ποιον τρόπο; Αυτήν την στιγμή όλα είναι ανοικτά, ενώ οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως στις συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορες προτάσεις όπως είναι η εξασφάλιση (για λογαριασμό του ΠΑΟΚ) ενός μεγάλου ποσοστού μεταπώλησης σε περίπτωση που ο Λάζαρος Λάμπρου πάρει μεταγραφή από τον ΟΦΗ για ομάδα του εξωτερικού. Από εκεί και πέρα ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, είναι ευχαριστημένος από το περιβάλλον που συνάντησε στο Ηράκλειο αλλά και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Νίκος Νιόπλιας δίνοντας του την δυνατότητα να αναδείξει το ταλέντο του μετά από 2,5 χρόνια όπου ουσιαστικά βρισκόταν σε απραξία.

Σχετικά με τον Λουίζ Φελίπε, όπως έχει αποκαλύψει το Gentikoule και έχουν επιβεβαιώσει οι Πορτογάλοι, ο ΟΦΗ του έχει κάνει μια τεράστια πρόταση και είναι διατεθειμένος να καλύψει τα 2/3 του συμβολαίου του φτάνοντας σε μια πρόταση που αγγίζει τις 250.000 ευρώ! Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό που δείχνει και την μεγάλη θέληση του ΟΦΗ να διατηρήσει στο ρόστερ του έναν παίκτη που μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην επίθεση της ομάδας την επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την διοίκηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τους Πορτογάλους να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία που υπήρχε με τον ΟΦΗ στην υπόθεση του Λουίζ Φελίπε και αυτό αναμφίβολα αποτελεί ένα ισχυρό αδιαπραγμάτευτο χαρτί για την παραμονή του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook