Ο Ντρέσεβιτς, η ξεκάθαρη στόχευση και οι εσωτερικές προτεραιότητες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την επισημοποίηση της παραμονής του Πραξιτέλη Βούρου το μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ γίνεται ευκολότερο ενόψει των επόμενων κινήσεων.

Ο ΟΦΗ εξαρχής είχε (και έχει) στοχεύσει τις τρεις εσωτερικές υποθέσεις των Βούρου, Λουίζ Φελίπε και Λάμπρου – από την στιγμή που έκλεισε το πρώτο πλέον στο club φουλάρουν για το κλείσιμο των άλλων δύο. Πλέον μετά και την οριστικοποίηση της παραμονής του Πραξιτέλη Βούρου, γίνεται κατανοητό πως η υπόθεση του Ιμπραΐμ Ντρέσεβιτς μπαίνει στον “πάγο” καθώς με τα τωρινά δεδομένα η μεταγραφή του στόπερ (που έτσι και αλλιώς θα γίνει) δεν αποτελεί προτεραιότητα. Μετά και την παραμονή του 27χρονου στόπερ ο ΟΦΗ θα πάει στην Ολλανδία με τετράδα κεντρικών αμυντικών τους Βούρο, Πασαλίδη, Γιαννούλη και Διαμαντή και στην ομάδα μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να αναζητήσουν έναν ακόμα παίκτη για το κέντρο της άμυνας που θα πλαισιώσει τους υπόλοιπους.

Η υπόθεση του Κοσοβάρου στόπερ εξαρχής είχε συνδυαστεί με εκείνη του Πραξιτέλη Βούρου και πλέον μπαίνει στον “πάγο” δίχως ωστόσο να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επανέλθει ο ΟΦΗ μέσα στον Ιούλιο – εάν και εφόσον ο Ντρέσεβιτς παραμένει ακόμα στην αγορά. Άλλωστε όπως είχαμε επισημάνει όταν έσκασε το όνομα του 24χρονου στόπερ, ο παίκτης όντως είναι ένας εξ’ αυτών που είχε στην λίστα του ο Γιάννης Σαμαράς αλλά δεν είχε γίνει η παραμικρή κίνηση αφού στον ΟΦΗ είχαν δώσει εξαρχής το βάρος στην παραμονή του Πραξιτέλη Βούρου. Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ πλέον κοιτάζει με ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση τις υποθέσεις Λουίζ Φελίπε, Λάζαρου Λάμπρου με την παραμονή τους να αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα για το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ παράλληλα γίνονται οι συζητήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση του σε θέσεις που έχουμε αναφέρει και είναι δύο μπακ, ένας εξτρέμ και ένας κεντρικός χαφ που θα είναι σε θέση να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις “6” και “8”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook