Αποκάλυψη: “Όχι” σε Παναθηναϊκό και πρέσινγκ από Καρυπίδη – Η καρδιά μίλησε ασπρόμαυρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκαλύπτει τις επίσημες προτάσεις από Παναθηναϊκό και Άρη με πρέσινγκ μέσα στα τελευταία 24ωρα και πως ο “Πράξι” ψήφισε μόνο ΟΦΗ.

Το Gentikoule κατέγραψε με απόλυτη ακρίβεια το ρεπορτάζ της υπόθεσης παραμονής του Πραξιτέλη Βούρου μέσα στις τελευταίες 40 ημέρες με κορύφωση την σημερινή μέρα όπου και ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024.

Το νερό είχε μπει στ’ αυλάκι για την διαφαινόμενη παραμονή του Πραξιτέλη Βούρου το τελευταίο χρονικό διάστημα όταν και ο ΟΦΗ βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή, μέσω του Μηνά Λυσάνδρου, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και όχι απλά με τον εκπρόσωπο του. Πέρα από το οικονομικό σκέλος της επέκτασης του συμβολαίου του 27χρονου στόπερ πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε η προσέγγιση προς την πλευρά του Πραξιτέλη Βούρου και κυρίως το γεγονός ότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να παραμείνει στο Ηράκλειο γνωρίζοντας πως μέσα στην ομάδα έχει έναν ηγετικό ρόλο, εντός και εκτός αποδυτηρίων. Παράλληλα ο ΟΦΗ του έδωσε να καταλάβει πως εκείνος θα είναι που θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την υπόθεση παραμονής του, όπως και τελικά αποδείχθηκε στην πράξη.

Το Gentikoule από την προηγούμενη εβδομάδα είχε καταγράψει τα δεδομένα ουσιαστικά προαναγγέλλοντας τις εξελίξεις που θα έρχονταν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Η ίδια η επιθυμία του Πραξιτέλη Βούρου να συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα”, η αγάπη που ένιωθε στο Ηράκλειο, από ολόκληρο τον οργανισμό του ΟΦΗ, ήταν και το σημείο – κλειδί για να επισπευθούν οι εξελίξεις.

Τι εννοούμε; Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως μέσα στα τελευταία 24ωρα επανήλθε ο Παναθηναϊκός με νέα βελτιωμένη πρόταση αλλά και ο Άρης μέσω του Θόδωρου Καρυπίδη. Οι δύο ομάδες κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Πραξιτέλη Βούρο όπου ειδικά η μια εξ’ αυτών ήταν πολύ ψηλότερη από εκείνη του ΟΦΗ. Παρότι λοιπόν ο στόπερ του ΟΦΗ είχε στα χέρια του δύο εξαιρετικές προτάσεις με πολύ καλύτερες απολαβές από αυτές που του προσέφερε η ομάδα, ο Βούρος ήταν εκείνος που είχε τον τελευταίο λόγο λέγοντας το “ναι” στην πρόταση γυρίζοντας πίσω όλη την αγάπη που έχει δεχτεί τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook