Αναστασιάδης στον Athletic: “4-5 παίκτες ήμασταν τα “θύματα” στον ΟΦΗ, ο κόσμος αντιλαμβάνεται τι γίνεται στην ομάδα”

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Ανέστης Αναστασιάδης φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ, στον οποίο έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής.

Ο νεαρός προπονητής και μεταξύ άλλων πρώην παίκτης του ΟΦΗ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

«Όλο αυτό που βγάζει  ο ΟΦΗ είναι υγεία. Είναι αυτό το διαφορετικό που βλέπουμε κυρίως στο εξωτερικό, αυτή η διοικητική σταθερότητα που παρέχει στους παίκτες τα πάντα και το μόνο που σκέφτονται είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Εμείς τα θεωρούμε αυτονόητα αλλά οι υπόλοιπες ομάδες δεν τα παρέχουν. Για μένα ο ΟΦΗ με τον Άρη έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της αλλά πιστεύω πως το πρόσημο είναι θετικό. όλο το μέλλον βρίσκεται στον ΟΦΗ, είναι σε καλά χέρια, με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα» είπε αρχικά ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Στη συνέχεια ο Αναστασιάδης μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, τονίζοντας πως: «Ο ΟΦΗ προσπαθεί να επιβάλει την κυριαρχία του είτε παίζει με ομάδες με το ίδιο το επίπεδο είτε με πιο δυνατές προσπαθεί να το κάνει με σωστό παιχνίδι τακτικής και αν το εξελίξει και το κρατήσει και έρθουν παιδιά που το εξελίξουν. Ήρθε ο Φιλίπε, αμέσως ανέβηκε η ομάδα επιθετικά, αν έρθουν άλλα δυο παιδιά του ιδίου λέβελ ακόμα καλύτερα».

Για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς παίξαμε σε μια δύσκολη εποχή, ο κόσμος ήταν πολύ διχασμένος για την ανεξαρτησία της ομάδας. Δυστυχώς τα θύματα της τότε εποχής ήμασταν 4-5 παιδιά που ήμασταν πιτσιρικάδες, δεν είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τα παιδιά που ασχολούνται τώρα με την ομάδα σε μια άκρως υγιή κατάσταση. Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχνάει τι βίωσε με αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει να έχουμε μνήμη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι έφεραν την καταστροφή του ΟΦΗ. Αντιλαμβάνεται ο κόσμος το τι γίνεται στην ομάδα, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν απαιτήσεις, έρχεται στο γήπεδο να δει μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, ίσως την πρώτη χρονιά να μην ήταν έτοιμη για την Ευρώπη και να μην το απόλαυσε ο κόσμος το ταξίδι έχει μπει στον σωστό δρόμο για να έρθουν ξανά επιτυχίες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook