Οι περιπτώσεις επιπέδου Τοράλ και Γαγιέγος και οι συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ιδιαίτερη κινητικότητα αναφορικά με τους μεταγραφικούς του στόχους που προέρχονται όλοι από το εξωτερικό. Οι παίκτες που θυμίζουν περιπτώσεις Τοράλ και Γαγιέγος.

Ο ΟΦΗ κινείται με μεθοδικότητα και στόχευση στα μεταγραφικά του ζητήματα. Δεδομένες και γνωστές οι ανάγκες του, που τις έχουμε αναλύσει κατ’ εξακολούθηση. Όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι του ΟΦΗ βρίσκονται εκτός Ελλάδας. Είναι δεδομένο πως στην ΠΑΕ δουλεύουν εδώ και αρκετό καιρό συγκεκριμένες μεταγραφικές υποθέσεις που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για παίκτες που αποτελούν ανάλογες περιπτώσεις με εκείνες των Τοράλ, Γαγιέγος.

Τι εννοούμε; Πρόκειται για παίκτες που αρχικά δεν έχουν στο μυαλό τους να αγωνιστούν στην Ελλάδα και οι περιπτώσεις τους δεν θεωρούνται εύκολες αλλά αντίθετα χρειάζονται υπομονή και σωστή τακτική από την πλευρά του ΟΦΗ. Η λέξη υπομονή είναι και το κλειδί σε όλες τις επαφές που γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule αφορούν ποδοσφαιριστές που είναι υψηλού επιπέδου και είναι σε θέση να κάνουν την διαφορά. Παράλληλα μιλάμε για υποθέσεις που προσώρας τα κασέ τους είναι ιδιαίτερα ψηλά και γίνεται προσπάθεια να έρθουν στα… “νερά” του ΟΦΗ. Άλλωστε αν γυρίσουμε το ημερολόγιο έναν χρόνο πίσω, θα σκεφτούμε πως αν γινόταν κουβέντα τέτοια εποχή για ένα όνομα όπως ο Τοράλ, θα συζητούσαμε πως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Ο ΟΦΗ έχει ιδιαίτερα διαπραγματευτικά χαρτιά που μπορούν να προσελκύσουν τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Σαμαρά.

Ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει καλό όνομα στην μανατζερική πιάτσα, μπορεί να φέρνει στο Ηράκλειο ποδοσφαιριστές που αρχικά το κασέ τους είναι πολύ μεγαλύτερο από τα οικονομικά δεδομένα του club και παράλληλα την ίδια ώρα η παρουσία παικτών με πλούσιο βιογραφικό στην Ευρώπη όπως οι Τοράλ, Ντε Γκούζμαν, Λουίζ Φελίπε είναι ένα έξτρα κίνητρο προκειμένου να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να έρθουν στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook