Ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν εκεί: Τρίτο σε πληρότητα το “Γεντί Κουλέ”, πάνω από ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με όλες τις συνθήκες να είναι εις βάρος των Ελλήνων φιλάθλων (covid, διαχωρισμός εμβολιασμένων/ανεμβολίαστων), μικρό ποσοστό χωρητικότητας ο κόσμος του ΟΦΗ στήριξε την ομάδα αναδεικνύοντας το “Γεντί Κουλέ” στο τρίτο, πιο γεμάτο γήπεδο του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσίευσε η επίσημη ιστοσελίδα της Superleague 1 ο ΟΦΗ δεν ήταν μόνο η έκτη ομάδα σε εισιτήρια, σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, αλλά το “Γεντί Κουλέ” με βάση την πληρότητα που είχε – λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού – αναδείχθηκε σε τρίτο πιο “γεμάτο” γήπεδο ολόκληρου του πρωταθλήματος. Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν και αποδεικνύουν την στήριξη του κόσμου του ΟΦΗ προς την ομάδα, το “Γεντί Κουλέ” συγκέντρωσε το 51,59% με βάση την δηλωμένη χωρητικότητα που αφορούσε αρχικά το 80% και εν συνεχεία το 10% – σύμφωνα και με τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Η εν λόγω έρευνα αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που δείχνει πως ο κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο, με βάση πάντα τους περιορισμούς που υπήρχαν, καθώς το 51,59% είναι το τρίτο υψηλότερο ποσοστό (μετά από ΠΑΟ, Άρη) ενώ ακολουθεί στην τέταρτη θέση ο Ολυμπιακός με 51,45%.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Superleague 1

Ο Παναθηναϊκός, λόγω και της αγωνιστικής του εικόνας, αλλά και της επιστροφής του στο “Απ. Νικολαΐδης”, κατέκτησε την κορυφή στην πληρότητα των γηπέδων.

Με ποσοστό 63,52% ο Παναθηναϊκός ηγείται της σχετικής κατάταξης, ενώ ακολουθούν ο Άρης με 56,54% και ο Ο.Φ.Η. με 51,59%.

Στον αντίποδα, τη χαμηλότερη πληρότητα  εμφανίζουν ο Απόλλωνας Σμύρνης (6,09%), ο Βόλος (7,08%) και ο Αστέρας Τρίπολης  (12,37%).

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook